golomb111 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam takowa karte i .... Czy ktoś miał takie problemy że podczas testu w 3D marku 2001SE miał w teście Advanced Pixel Shader i NATURE ...miał artefakty na ekranie i bynajmniej to nie wina karty bo TYLKO w tych 2 testach są przekłamania . Ale cuda wianki są dopiero jak z 250@280 podkręce jądro i pamiątki (SYF niesamowity !!! WINBOND 5NS) z 366@400 to artefaktów jest MNIEJ ....PARADOX !! Ale to jeszce i tak nie to ... w tescie Multi Texturing na Gf4MX440 miałem płynny obraz ...na ATI mam skaczący ale Fill rate jest taki jak ma być ...co to kU*** może byc !??! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 A mialem se kupic Power Colora zamiast Gainwarda.... BTW wydaje mi sie ze to wina pamieci. Jednak one sa beznadziejne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...