Dru Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Witam Zakupiłem sobie czarną obudowę a mam białe: nagrywarkę DVD i kieszeń na twrdziela. Trochę chamsko to wygląda i chcę przody tych urządzeń przemalować na czarno. Tylko zastanawiam się czym to najlepiej zrobić. Czy sprayem, jeśli tak to jakim? Pomyślałem, że szybciej by było zrobić to jakimś dobrym trwałym markerem, tylko jakiej firmy byłby najtrwalszy? Może Steadler? Jak ktoś ma dobry pomysł to proszę o wypowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 1.To nie jest temat do tego dzialu i pewnie zaraz zostanie przeniesiony. 2. Pomyślałem, że szybciej by było zrobić to jakimś dobrym trwałym markerem, tylko jakiej firmy byłby najtrwalszy? Może Steadler? no comment :-| 3.Zrob to sprayem.Sam musisz wybrac taki zeby najlepiej pasowal pod kolor budy.Ja Ci polecam Montana.Pryskaj z wiekszej odleglosci i seriami inaczej porobisz zacieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 1.To nie jest temat do tego dzialu i pewnie zaraz zostanie przeniesiony. 2. no comment :-| 3.Zrob to sprayem.Sam musisz wybrac taki zeby najlepiej pasowal pod kolor budy.Ja Ci polecam Montana.Pryskaj z wiekszej odleglosci i seriami inaczej porobisz zacieki. wcześniej możesz jeszcze przeszlifować/zmatowić drobnym papierem ściernym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 to do jakiego działu to miało pójść? Przecież to o napędach optycznych i dyskach. Widziałem tu o wiele głupsze tematy i nikt nie przeklejał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) to do jakiego działu to miało pójść? Przecież to o napędach optycznych i dyskach. Widziałem tu o wiele głupsze tematy i nikt nie przeklejał nie masz hardwarowego lub softwarowego problemu z napedami czy dyskami tylko chcesz zmienic ich kolor a to jest juz modyfikacja (niby) wiec to pytanie powinienes skierowac do dzialu modyfikacje a tak prawde powiedziawszy to powinienes troche pomyslec i uzyc WYSZUKIWARKI bo ten temat byl walkowany niezliczona ilosc razy... Edytowane 7 Września 2006 przez simic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 dobra, spoko, nie denerwuj się. Może masz aspiracje zostać moderatorem, nie wiem. tematy jakie znalazłem są odnośnie malowania obudowy, tak więc raczej nie są mi pomocne, trudno będę musiał szukać pomocy na innym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 no to teraz wypowie się ktoś kto nie ma juz aspiracji, żeby być moderatorem :D pierwsza sprawa: to nie ten dział druga żeby nie przedłużać: pomaluj czarnym sprayem suchą odtłuszczona powierzchnię i tyle, nie trzeba innych zabiegów ani podkładu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 i tak właśnie zrobiłem :) kupiłem spray Motip i po kolei: wyszlifowałem z lekka papierem wodnym 500, potem przemyłem wodą z płynem do mycia naczyń, obsuszyłem i pomalowałem Motipem. Wyszło tak, że jakby ktoś zobaczył te napędy pierwszy raz toby pomyślał, że one od kupna były czarne :) także wszystkim polecam ten sposób i spray Motip (kupiłem 150 ml i jeszcze sporo zostało, a położyłem 3 warstwy) Można zamknąć temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...