k2 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Usilnie staram sie znalazc sterowniki sata dla asusa P4P800 bu muc na nowym dysku postawic winde, szukam na stronie producenta: http://support.asus.com/download/download....SLanguage=pl-pl Czy ktoś moze mi wstazac palcem gdzie one sa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Nie ten dział. Zobacz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Nie ten dział. Zobacz tu nie ten dział?? to pisze w podtytule: " Jak podkręcić, gdzie znaleźć i dlaczego nie działa. Swoje pierwsze kroki skieruj właśnie tutaj" Moje pytanie brzmi gdzie znajde te stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Co zrobiles z plytka od mobo? :| Poszukaj na stronie intela sterownikow do 865PE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Co zrobiles z plytka od mobo? :| Poszukaj na stronie intela sterownikow do 865PE mam. Tylko jake ja stery potrzebuje... bo szukam na tej płytce.... mam stery do audio chpsetu, lanu usb i raid-u Edytowane 8 Września 2006 przez k2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Wejdz w RAID i poczytaj readme.txt... Powinna tam byc informacja jak instalowac system na dysku sata :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Na intelu NIE TRZEBA sterów do SATA jak nie masz dysków w RAID... Wiem bo miałem to mobo i dysk na SATA II i bez problemu wszystko śmigało ;] Windows ma stery do SATA pod Intelem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Na intelu NIE TRZEBA sterów do SATA jak nie masz dysków w RAID... Wiem bo miałem to mobo i dysk na SATA II i bez problemu wszystko śmigało ;] Windows ma stery do SATA pod Intelem :) Całkiem mozliwe... moze dlatego nie ma ich na stronie producenta.... w kazdym razie po 30min grzebanie racznie w katalogach na płytce dolaczonej do MoBo znalazlem je i doistalowalem podczas instacji windows... czy instalka z nich skorzystala czy z tym ktore mowisz ze byly juz... nie wiem. Winda stoi i ma sie dobrze :) THX wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...