Cinek91 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Witajcie!! :).Slyszeliscie cos o nowym odtwarzaczu mp3/ mp4 Microsoftu?? Ponoc ma byc najwiekszm konkurentem IPoda :unsure: Nazbieralem troche kaski bo chcialem sobie kupic IPoda video ale poczekam do premiery Zune player... Ma byc w tej samej cenie co IPod :rolleyes: Jesli macie jakies informacje o Zune to piszcie bo jestem ciekawy co to bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Tu masz troche informacji: http://www.dzikie.net/index.php?news=4944 Ale wolal bym kupic juz teraz iPoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 A ja bym wolał już teraz kupić iAudio X5L :) Nie sądzę, żeby Zune było aż takim zaskoczeniem, żeby go przebić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Tu masz troche informacji: http://www.dzikie.net/index.php?news=4944 Ale wolal bym kupic juz teraz iPoda. 2 dni wcześniej na purepc... wspierajcie dalej konkurencję... http://www.purepc.pl/node/443 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 A ja bym wolał już teraz kupić iAudio X5L :) Nie sądzę, żeby Zune było aż takim zaskoczeniem, żeby go przebić :)Dokładnie :) Albo iRivera dyskowego jakiegoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 lepiej kupic cos co ma wymienne baterie a nie wbudowany akumulator bo inanczej po roku-2 bedziesz pial ze akumulator pada i apple kaze sobie 400zl za wymiane placic kiedy byla cala akcja przeciw apple za to ze po 18 miesiacach bateria sie nie nadaje do niczego nie dziw ze na ich stronie sa informacje o konserwacji energi w ipodach i dobrym traktowaniu akumulatora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 lepiej kupic cos co ma wymienne baterie a nie wbudowany akumulator bo inanczej po roku-2 bedziesz pial ze akumulator pada i apple kaze sobie 400zl za wymiane placic kiedy byla cala akcja przeciw apple za to ze po 18 miesiacach bateria sie nie nadaje do niczego nie dziw ze na ich stronie sa informacje o konserwacji energi w ipodach i dobrym traktowaniu akumulatora :D Są mp3jki z HDD na baterie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Chyba nie, a tak w ogóle to bateria do ipoda kosztuje 50zł, więc to chyba nie taka tragedia. Oczywiście poza Apple :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 jesli tak to ok poprostu pamietam ze byla kiedys afera i osobiscie nie kupil bym niczego co posiada czesci ktore potrafia w dosc szybkim tempie tracic na wydajnosci i jest problme z ich wymiana :) ale jak tak mowisz to ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 No wiesz, akku w formie paluszków też tracą po jakimś czasie wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) tak ale wymienic to nie problem a kupic nowe mozna w kazdym sklepie rtv i wcale nie sa takie drogie aha i mozna wrzucic zwykle baterie jesli potrzeba zajdzie Edytowane 11 Września 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Kupić akku to też nie problem, koszt nawet podobny. Ale to i tak nie ma znaczenia, bo na 99,999% nie ma playerów z HDD i porządnym wyświetlaczem na baterie :) A jeśli chodzi o playery flash, to też jestem zwolennikiem wymiennych baterii, a to dlatego, że w np. podróży może być cięzko doładowac akku, zwłaszcza jak się ładuje przez USB (totalny bezsens jak dla mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) jesli tak to ok poprostu pamietam ze byla kiedys afera i osobiscie nie kupil bym niczego co posiada czesci ktore potrafia w dosc szybkim tempie tracic na wydajnosci i jest problme z ich wymiana :) ale jak tak mowisz to okWiesz... Nie wiem jaka jest trwałość baterii w Ipodzie. Pewnie serwis Apple sobie dużo za to życzy. No ale baterie ogólnie kupić można samemu i wymienić (chociaż to troszkę skomplikowane dla niektórych). Poza tym każdy player z dyskiem ma aku wbudowany. I również jestem zwolennikiem aku wymiennych [czyli paluszków na przyklad]. Edytowane 11 Września 2006 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) wiem ze wymiana to zaden problem poprostu biore pod uwage mozliwosc ze ktos nie chcialby grzebac w swoim ipodzie/nigdy nie interesowal sie sprzetem od wewnatrz ;) ale fakt jak sie dluzej zastanowic to nei przypominam sobie dobrych playerow hdd na batki AA/AAA a szkoda :) Edytowane 12 Września 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...