Abdel_k9 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jaka karte byscie mi polecili? Musi kosztowac do 70zł. Myslalem na jakims 3dfx'em ale nie bardzo wiem jak sie w nich ma tv-out. Czy jest na Pal-B ? I jak jest z ustawieniem tego wszystkiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 kiedyś widziałem na gieldzie gf2mx200 na PCI, i chyba miało tv-out, kosztowało jaieś 160, ale było to już z 7miechów temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 GF mx odpoada z powodu na cene. W sumie to jestem zdecydowany na voodoo ale nie wiem jak wyglada u nich sytuacja z tv-out. Jak z konfiguracja i wyswietlaniem. Bo karta ma poslurzyc to zrobienia stacjonarnego otarzacza dvix'ow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Niestety nigdy niespotkałem się z tv-out`em na voodoo, więc Ci niepomoge.. BTW jaki jest na nim układ odpowiedzialny za przekształcanie obrazu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 (...) Bo karta ma poslurzyc to zrobienia stacjonarnego otarzacza dvix'ow.Na karcie PCI zapomnij o wystarczającej płynności wyświetlania filmów. Sprawdzałem to osobiście, koniecznie musi być AGP aby nieprzyjemnie nie szarpało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...