Skocz do zawartości
dudek564

Krótki Test Telefonu Przed Zakupem.

Rekomendowane odpowiedzi

Niech kolega da ci powiedzmy tydzien gwarancji rozruchowej pobawisz sie tą motką i jak bedzie wszystko grać to kupisz;] ale i tak cos tanio chce za nią, kumpel ostatnio kupil za 350zł motke L6 a tu V3 za 300???

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie jakaś szczypanka (kradziona). Są dwie możliwości, facet jest kompletnym laikiem i się nie zna, albo bardzo dobrze się zna i chce Cię wpuścić w maliny. Sprawdź czy ma pełny zestaw z pudełkiem, czy nie ma rozwalonego wyświetlacza (możliwe, że się rozbił i plama będzie się powiększać). Czy aparat działa, czy styki ładowania się nie popsuły. Różne są możliwości. Nie pracuje w serwisie, wiec nic Ci dokładnie nie powiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to ta motka jest przereklamowana i te 300 zł to powinna zawsze kosztować, ładna jest ale ta awaryjność i delikatność to przesada. Moja koleżanka sprzedała po 2óch miesiącach użytkowania, bo się zacinała. Radze nie wieszać na smyczy bo jak mocniej pociągniesz to urwiesz uchwyt :mur: do sznurka, koleś uważał ale ten "patyczek" jest bardzo delikatny, na ekranie "odbija się" klawiaturka (wada fabryczna, zresztą w mojej nokii jest to samo), do tego głośniczek lubi paść sam z siebie no i po upadku najczęściej nie ma co z niej zbierać ;). Znam kilka osób których V3 więcej spędza w serwisie niż u nich.

ps. wad jest sporo <_< , a zalet (?) - poza wyglądem i ładnym wewnetrznym wyświetlaczem

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motki V3 zostały okrzyknięte "gwiazdorkami serwisów".

Kilka osób z biura bardzo chciało V3 więc zamówiłem. Na 6, 4 odwiedziły serwis w tym dwie po 2-3 razy.

- paprochy wpadają pod wyświetlacz - nieszczelna, źle spasowana obudowa

- łatwo padające wyświetlacze

- delikatne klawiatury

- źle spasowana obudowa łapie wilgoć - straciłem przez to gwarancję

NIGDY więcej nie kupię Motoroli, choćby była ze złota :angry:

To bardzo delikatny telefon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam zato motke L6 i tydzien po zakupie serwis, zawieszała sie, wymienili wzmacniacz mocy czy cos ;] była tam 3 tyg, oddali i narazie wszystko działa spoko, ale tez jak sobie tak pomysle ze miałaby mi spasc to chyba nie bylo by co zbierac bo to jest bardzo delikatny fonik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi