max340 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Mama na sama skrzynkę z bebechami 5000zł a w następnym roku mam zamiar zmienić monitor bo ten co mam to padaka bo już jeden się spalił i tego co mam teraz to max 1280*1024 60hz :( Chce cos takiego złożyć Asus P5B Deluxe E6300 - miałem brać C2D E6600 ze względu na mnożnik i Cache L2 4 MB ale jak ma wyjść Intel's Core 2 Quadro Kentsfield jeszcze w tym roku to zrezygnowałem z E66OO może za 2 lata se na takiego wymieniem płyta ma współpracować wiec git DDR2 2048MB 800MHz GoodRam Pro (2x1024MB, DualDDR2, CL5 ram tak do 900 to max wiec te ? Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA2, 16MB Galaxy GF 7300GT 256MB 128Bit TV DDR3 Zalman pamieci 1.2ns + radiatorki na pamięciach a na paczatku miałem brać jakaś z tych kart x1900xt Ale właśnie maja wejść nowe karty z wsparciem DX10 planuje poczekać i później już taka kupić a ta chyba karta gf7300GT 1280*1240 oczywiście baz bajerów w miarę se z gierkami poradzi hm? Oczywiście ten pencil-mod ołowkiem wchodzi w gre wiec mam tak zamiar uzyskać 6??/16?? chyba bez problemu ? pytanie czy na pudełku jest napisane ze posiada radiatorki czy nie bo wiedze nieraz ich nie ma a już bym chciał kupić z nimi hm? Enermax Liberty ELT500AWT zasilacz ten i na pewno po wymiernie musi pociągnie jedna karte z DX10 i to na taki zapas . DVD+/-RW LigthScribe to mało istotne I buda jakaś najtańsza chciałbym trochę propozycji usłyszeć :)najlepiej te co bez problemu w polskich hurtowniach można znaleźć nie z allegro ale to juz tez szczegół I pytanie czy cos może zmienić bo na bank później chce sprzedać ta grafe i co teraz zaoszczędzę dołożyć do karty z DX10 i później dokupnie scythe infinity na procka a teraz tak pi razy drzwi( oczywiście rożnie jest ale tak mniej więcej ) na BOx wentyle mogę podkręcić do 2300GHz czy to już jest na procki z E6300 Box za dużo ? I to by było na tyle mojego wywodu i czy może cos innego później wymieniać mniej się straci itp. Itd.np Zasilacz teraz za jakieś 200 złhm?. Co proponujecie aby później rozbudowywać go jak najmniejszymi kosztami Sprzęt mam zamiar brać gdzieś na początku października to jedynie jak cos innego wyjdzie to już z płyt głównych wiec już bym chciał jakieś propozycje usłyszeć czy to zostaje co sam wykombinowałem z góry za informacje dzięki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zestaw 1 Klasa, i dobrze myslisz z ta grafa kup teraz tego geforca a jak wyjdzie dx10 to zmienisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Dokładnie, w tej chwili jakoś niezbyt się opłaca kupować mega-wypasno-drogie karty opierające się na dx9. Najlepszym rozwiązaniem moim zdaniem będzie właśnie taki gf 7300gt od galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 |Dzieki za odpowiedz myslałem ze bedzie oki teraz jeste po 9 piwkach jak beda błedy to bywa ;] musze sie zajac za pisanie pracy inzynierskeim dzieki za innfo tak myslałem ze nie bedzie zle z tym zestawem jak ktos ma konkretne zastrzezenia i wnioski to prosze smiało pisac jak tu jakies byki nawaliłem prosze sie nie dziwic ledno widze :P takie zycie imprezowcza z góry dzieki nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...