Skocz do zawartości
max340

Co Kupić/ W Miarę Dobrze Kombinuje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mama na sama skrzynkę z bebechami 5000zł a w następnym roku mam zamiar zmienić monitor bo ten co mam to padaka bo już jeden się spalił i tego co mam teraz to max 1280*1024 60hz :(

Chce cos takiego złożyć

Asus P5B Deluxe

E6300 - miałem brać C2D E6600 ze względu na mnożnik i Cache L2 4 MB ale jak ma wyjść Intel's Core 2 Quadro Kentsfield jeszcze w tym roku to zrezygnowałem z E66OO może za 2 lata se na takiego wymieniem płyta ma współpracować wiec git

DDR2 2048MB 800MHz GoodRam Pro (2x1024MB, DualDDR2, CL5 ram tak do 900 to max wiec te ?

Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA2, 16MB

Galaxy GF 7300GT 256MB 128Bit TV DDR3 Zalman pamieci 1.2ns + radiatorki na pamięciach a na paczatku miałem brać jakaś z tych kart x1900xt Ale właśnie maja wejść nowe karty z wsparciem DX10 planuje poczekać i później już taka kupić a ta chyba karta gf7300GT 1280*1240 oczywiście baz bajerów w miarę se z gierkami poradzi hm? Oczywiście ten pencil-mod ołowkiem wchodzi w gre wiec mam tak zamiar uzyskać 6??/16?? chyba bez problemu ? pytanie czy na pudełku jest napisane ze posiada radiatorki czy nie bo wiedze nieraz ich nie ma a już bym chciał kupić z nimi hm?

Enermax Liberty ELT500AWT zasilacz ten i na pewno po wymiernie musi pociągnie jedna karte z DX10 i to na taki zapas .

DVD+/-RW LigthScribe to mało istotne

I buda jakaś najtańsza chciałbym trochę propozycji usłyszeć :)najlepiej te co bez problemu w polskich hurtowniach można znaleźć nie z allegro ale to juz tez szczegół

I pytanie czy cos może zmienić bo na bank później chce sprzedać ta grafe i co teraz zaoszczędzę dołożyć do karty z DX10 i później dokupnie scythe infinity na procka a teraz tak pi razy drzwi( oczywiście rożnie jest ale tak mniej więcej ) na BOx wentyle mogę podkręcić do 2300GHz czy to już jest na procki z E6300 Box za dużo ? I to by było na tyle mojego wywodu i czy może cos innego później wymieniać mniej się straci itp. Itd.np Zasilacz teraz za jakieś 200 złhm?. Co proponujecie aby później rozbudowywać go jak najmniejszymi kosztami  Sprzęt mam zamiar brać gdzieś na początku października to jedynie jak cos innego wyjdzie to już z płyt głównych wiec już bym chciał jakieś propozycje usłyszeć czy to zostaje co sam wykombinowałem z góry za informacje dzięki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

|Dzieki za odpowiedz myslałem ze bedzie oki teraz jeste po 9 piwkach jak beda błedy to bywa ;] musze sie zajac za pisanie pracy inzynierskeim dzieki za innfo tak myslałem ze nie bedzie zle z tym zestawem jak ktos ma konkretne zastrzezenia i wnioski to prosze smiało pisac jak tu jakies byki nawaliłem prosze sie nie dziwic ledno widze :P takie zycie imprezowcza z góry dzieki nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi