Skocz do zawartości
kucyk

Uefa Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. ok! No ale jakby nie patrzeć to Barca jeszcze gra w LM i myślę żę jeszcze pogra.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Wczoraj wygrali 2:1 i przeszli do 1/2 CdR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur...

Barca ma więcej szczęścia niż rozumu...Liverpool już powinien prowadzić...strzały Riise i Sissoko (zwłaszcza jego ;) ) powinny się zakończyć bramkami...

mam dziwne wrażenie, że Liverpool skończy tak jak na weekendzie w meczu z MU...wtedy się cieszyłem jak głupi...teraz będzie odwrotnie...

Porto póki co lepsze od Chelsea :]...to mi się podoba ;p

Lyon dostaje bęcki od Romy...a w sumie fajnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olympique Lyon-0:2-AS Roma :?

Liverpool FC-0:1-FC Barcelona :damage_wall:

Chelsea Londyn-2:1-FC Porto B-)

Valencia CF-0:0-Inter Mediolan :lol:

Zegnaj Barcelono ;)

Edytowane przez xpektor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chari nie smuć się ;) W sobote gran derby Barca vs Real ;) Też dostaną po [gluteus maximus] :P ;) Wracając do LM dzisiaj za burtą znajdzie się Bayern , Milan , PSV i Lille ;) Na szczęście mój Real dzisiaj na tvp 2 pokazują :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpadnięcie Barcy mi humor zdecydowanie poprawiło ;p

dzisiaj liczę na to, że $real przejdzie Bayern...i w losowaniu trafi na MU...nadszedł czas rewanżu...

tylko mi ta Chelsea tu nie pasuje...jeszcze coś namieszać mogą...obstawiam, że na Valencię trafią w 1/4...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ślicznie poodpadały wszystkie zespoły których nie lubie, szkoda mi tylko Lyonu. Gromią w Ligue 1 a w LM zawsze odpadają wcześnie :sad:

BARCELONA :twisted2:

Dziś piekne zwycięstwo Realu i impreza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chari nie smuć się ;) W sobote gran derby Barca vs Real ;) Też dostaną po [gluteus maximus] :P ;) Wracając do LM dzisiaj za burtą znajdzie się Bayern , Milan , PSV i Lille ;) Na szczęście mój Real dzisiaj na tvp 2 pokazują :lol:

valencia roksi;] te buraki z interu po meczu to tak sie napalili że ganiali z piłkarzami i sie chcieli bić :lol: :lol: :lol:

szkoda barcy ale zawsze musi bc wyjatek od reguły i wygrac 2mecz banda cieniasów;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda mi Barcy, to jest klasa sama w sobie. Niestety od jakiegoś czasu coś się dzieje z tym zespołem, powinni nieco zmienić skład, bo trener jest odpowiedni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja na to jak na lato :D Po prostu zawiodłem się :< Mam nadzieję , że zwolnią Capello albo coś poprawią z tą obroną ... Jak można stracić gola w 12 sekundzie meczy , dla mnie to nie jest normalne ... Jakieś fatum ciąży nad Realem :lol:

Wracając do LM szkoda mi Arsenalu i Celticu :<

chari zobaczymy co wydarzy się w sobotę ;)

Edytowane przez Koowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boruc najlepszy, szacunek dla Boruca, Boruc w szesnastce... co sie dzieje w ogole?

przeciez ten gosc nic nie bronil, wyciagnal co prawda pieknie ten strzal z wolnego, ale nic po za tym

sprawial wrazenie zagubionego, jak mozna go w ogole mianowac do jedenastki kolejki skoro Casillas wyciagnal w Monachium 3 sety sam na sam, co za beton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG, Bayern trafil na Milan, cos najgorszego co moglo sie stac :mur:

ktokolwiek przejdzie dalej to bedzie zle :(

AS Roma (Włochy) - Manchester United (Anglia)

AC Milan (Włochy) - Bayern Monachium (Niemcy)

Chelsea Londyn (Anglia) - Valencia CF (Hiszpania)

PSV Eindhoven (Holandia) - Liverpool FC (Anglia)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi