chari Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Ok. ok! No ale jakby nie patrzeć to Barca jeszcze gra w LM i myślę żę jeszcze pogra. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wczoraj wygrali 2:1 i przeszli do 1/2 CdR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 pokazuja na jakims kanale dzis mecze ??? barce !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 na RTE2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Powiem krótko dzisiaj Barca , Milan and Chelsea odpadają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 milan chelse'a barca valencja moje typy ;] jak bitels bedzie bronil w liverpol'u to barca ma awans w kieszeni:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 qzwa na zasranej kablowce od upc nigdzie nie ma LM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 to jest chore poprostu omg szlagierowy meczyk i oczywiscie nigdzie nie moge go obejzec. TVP teraz pokazuje jeden meczyk z calej kolejeczki LM ekstrrrraaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Kur... Barca ma więcej szczęścia niż rozumu...Liverpool już powinien prowadzić...strzały Riise i Sissoko (zwłaszcza jego ;) ) powinny się zakończyć bramkami... mam dziwne wrażenie, że Liverpool skończy tak jak na weekendzie w meczu z MU...wtedy się cieszyłem jak głupi...teraz będzie odwrotnie... Porto póki co lepsze od Chelsea :]...to mi się podoba ;p Lyon dostaje bęcki od Romy...a w sumie fajnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 no coz po pierwsze polowej liverpool barcelona 0:0. I barcelona oddala moze 1 strzal :/ i tak maja szczescie ze nie przegrywaja juz z 3-0 bo liverpool 2 poprzeczki i kilka innych okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Olympique Lyon-0:2-AS Roma :? Liverpool FC-0:1-FC Barcelona Chelsea Londyn-2:1-FC Porto B-) Valencia CF-0:0-Inter Mediolan :lol: Zegnaj Barcelono ;) Edytowane 6 Marca 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Ja pier@#$@. :( Żałoba! :( VeB! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 chari nie smuć się ;) W sobote gran derby Barca vs Real ;) Też dostaną po [gluteus maximus] :P ;) Wracając do LM dzisiaj za burtą znajdzie się Bayern , Milan , PSV i Lille ;) Na szczęście mój Real dzisiaj na tvp 2 pokazują :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 No to moi faworyci poodpadali (Barca, Inter, Lyon). Teraz zachlac pysk z zalu i postawic na jakiegos ciecia. Moze jeszcze dzisiaj cos pokaze Real - to ostatnia szansa na ciekawy futbol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Odpadnięcie Barcy mi humor zdecydowanie poprawiło ;p dzisiaj liczę na to, że $real przejdzie Bayern...i w losowaniu trafi na MU...nadszedł czas rewanżu... tylko mi ta Chelsea tu nie pasuje...jeszcze coś namieszać mogą...obstawiam, że na Valencię trafią w 1/4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 No ślicznie poodpadały wszystkie zespoły których nie lubie, szkoda mi tylko Lyonu. Gromią w Ligue 1 a w LM zawsze odpadają wcześnie :sad: BARCELONA :twisted2: Dziś piekne zwycięstwo Realu i impreza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 chari nie smuć się ;) W sobote gran derby Barca vs Real ;) Też dostaną po [gluteus maximus] :P ;) Wracając do LM dzisiaj za burtą znajdzie się Bayern , Milan , PSV i Lille ;) Na szczęście mój Real dzisiaj na tvp 2 pokazują :lol:valencia roksi;] te buraki z interu po meczu to tak sie napalili że ganiali z piłkarzami i sie chcieli bić :lol: :lol: :lol: szkoda barcy ale zawsze musi bc wyjatek od reguły i wygrac 2mecz banda cieniasów;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Wczorajsze wyniki wg mnie fatalne poodpadały wszystkie drużyny co chciałem, żeby awansowały Dziś chce awansu MU, Celticu, Bayernu i PSV i oby tak było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Dzisiaj przejdzie na 100%: Milan i MU. Realu nie jestem do konca pewny, tak samo jak Arsenalu, ale mam nadzieje ze oba te zespolyt jednak sie dostana do 1/4. FORZA MILAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Szkoda mi Barcy, to jest klasa sama w sobie. Niestety od jakiegoś czasu coś się dzieje z tym zespołem, powinni nieco zmienić skład, bo trener jest odpowiedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Bayern, bayern, bayern !!! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Arsenal out :( Real Out :( MU In :) KaaaaKaaaa GOOOL :D dogrywka trwa edit. MILAN In :D Edytowane 7 Marca 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) I co ty na to Koowi?? Czyżby Real odpadł?? :P Edytowane 7 Marca 2007 przez chari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) A ja na to jak na lato :D Po prostu zawiodłem się :< Mam nadzieję , że zwolnią Capello albo coś poprawią z tą obroną ... Jak można stracić gola w 12 sekundzie meczy , dla mnie to nie jest normalne ... Jakieś fatum ciąży nad Realem :lol: Wracając do LM szkoda mi Arsenalu i Celticu :< chari zobaczymy co wydarzy się w sobotę ;) Edytowane 8 Marca 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Normalnie witki leca w dol. Real dostaje wciry od Bayernu :/ Ale meczyk ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 za burtą znajdzie się Bayern , Milan , PSV i Lilleto żeś wytypowoł ale w sumie lille trafiles :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Boruc najlepszy, szacunek dla Boruca, Boruc w szesnastce... co sie dzieje w ogole? przeciez ten gosc nic nie bronil, wyciagnal co prawda pieknie ten strzal z wolnego, ale nic po za tym sprawial wrazenie zagubionego, jak mozna go w ogole mianowac do jedenastki kolejki skoro Casillas wyciagnal w Monachium 3 sety sam na sam, co za beton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ohh, takie sety to on nie wyciagnal. Kopali w niego, a on zaslanial tylko twarz zeby w nia nie dostac. Kahn wyciagnal piekne okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Przemilczmy wyniki wczorajszych meczów bo to nic ciekawego, kto by się tym interesował :neutral: Edytowane 8 Marca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Przemilczmy wyniki wczorajszych meczów bo to nic ciekawego, kto by się tym interesował :neutral:kibic Realu? :lol2: ;) szkoda mi Lyonu i Arsenalu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) OMG, Bayern trafil na Milan, cos najgorszego co moglo sie stac :mur: ktokolwiek przejdzie dalej to bedzie zle :( AS Roma (Włochy) - Manchester United (Anglia) AC Milan (Włochy) - Bayern Monachium (Niemcy) Chelsea Londyn (Anglia) - Valencia CF (Hiszpania) PSV Eindhoven (Holandia) - Liverpool FC (Anglia) Edytowane 9 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...