p-mar Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 WItam. Prosze o pomoc w wyborze drukarki laserowej. Cena do ok.400zl. Miałem drukarke firmy Minolta, niestety zepsuła sie tydzień temu. W serwisie powiedizeli ze naprawa bedzie kosztować 450zl. Więć za taką cene można kupić nową. Jaka drukarka w tej cenie będzie najlepsza? Ja nie wiem czy one sie róznią więc cieżko mi jest wybrać. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Po pierwszy nie ten dział, a po drugie chyba za taką cenę znajdziesz tylko jakąś używaną, ja się dokładnie nie znam, ale ciężko jest na naszym forum z drukarkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Do 400 zł można kupić Lexmarka E120 i HP LaserJet 1018. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...