MeDAN Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Od ostatniego czasu zastanawiam sie jaki dysk twardy będzie najlepszym rozwiązaniem. Przegladam forum i mam mętlik w głowie. Wiem jedno, ma być na SATA, 200-250GB(zalezy od roznicy ceny) no i myślałem nad Samsungiem. Widze że maja dobra opinie choć polecano mi jeszcze WD i Hitachi.... co mam wybrac bo planuje zakupy juz w przyszlym tygodni. Plz doradz ktos :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 samsung 250gb ma najlepszy stosunek ceny do jakosci, bo seagate nieco drozsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ja stalem sie posiadaczem Samsunga 250GB na PATA i musze powiedziec, ze jest duzo cichszy od WD z podpisu. Zeby uslyszec prace tego dysku (Samsunga znaczy), musze sie schylic do obudowy, poza tym znika w szumie wentylatorow. A te do glosnych nie naleza - Tagan U15, Scythe Katana skrecona na minimum i Leadtek 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...