molo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam drukarke z portem lpt i usb (HP970Cxi) i maly dylemat, nie wiem poprzez ktory port lepiej podlaczyc ja do kompa :-) USB niby nowy, wygodny i wogole extra, ale jednak stary dobry lpt nie sprawuje sie wcale zle, badz co badz jest nawet odrobine szybszy od usb. Jakie sa wasze sugestie na ten temat? Pozdrawiam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja bym podlaczyl na USB - dlatego, że jest cieńszy kabel niż w LPT ! :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja bym podlaczyl na USB - dlatego, że jest cieńszy kabel niż w LPT ! :lol: 8) Eghhh... prawde mowiac to bardziej chodzilo mi o funkcjonalnosc, ale to tez wezme pod uwage :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 miałem drukarke i na lpt i na usb, szczerze mówiąc nie zauwarzylem różnicy, więc podłącz jak masz ochote Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Na USB moga byc pewne problemy z Drukowaniem w DOS`ie. Chodzi takze o programy DOS`owe uruchamianie pod Win. Na LPT takich problemow juz nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mialem problemz z hp 930 jak chodzila mi pod usb - dlugo myslala i czasami nie drukowala. na lpecie nigdy mi sie to nie zdarzylo. ale to moze byl moj blad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja bym podlaczyl na USB - dlatego, że jest cieńszy kabel niż w LPT ! :lol: 8) Parawda :) A i przepustowośćUSB jest chyba większa więc stronka powinna zostać szybciej przesłana :) (chyba :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Różnic prawie nie będzie lpt jest minimalnie szybszy - ale jak masz drukarkę kawałek od biurka to wygodniejszy będzie usb. No i extra wygląda - cieńszy kabelek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...