Misi0 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Zostalem zmuszony do zakupu nowej plyty ma do wyboru ( TYLKO I WYLACZNIE ZEBYE NIE BYLO KUP Epoxa :twisted: ): Abita NF7-S ASUS A7V8X ASUSA A7V333 Gigabyte GA-7VA Soltek SL-75FRNL Przewalilem cale forum ( JA CHCE EPOXA albo Asus A7N8X-GD tylko ze niestety pewne okolicznosci przyrody pozwalaja mi wybrac tylko te powyzej) Ogolnie chyba moj wybor padnie na Abita po pierwsze nForce po drugie bede mogl opchnac swoja karte muzyczna i LAN. Myslalem jeszcze o Gigabycie ale opinie na tym forum sa strasznie podzielone na ten temat.Asusu wiadomo stabilne tylko ze na VIA a Soltek no coz nazwa firmy wedlug mnie mowi za siebie. Wiec czy wybor Abita jest sluszny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Ja bym bral ASUSA i tylko zalezy czy potrzbujesz DDR400 czy nie, bo jak nie to ci wystarczy ASUS A7V333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 jak na nforce chcesz to Abit lub Soltek ,zalezy do jakich zastosowan, Abit do mocnego krecenia,ale drozszy (chyba sporo),a Soltek tez kreci i ladnie wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misi0 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Slotek faktycznie wyglada niezle ale po pierwsze nie ma SoundStorma a po drugie nie znalazlem ani jednej solidnej recenzji. Co do Abita firma zawsze mi sie dobrze kojazyla ( mam BE6-II) tylko czytajac to forum zauwazylem ze wszyscy stekaja na nowe Abity stad moje pytanie. W necie ludzie czepialido dwoch rzeczy w Abicie : umiejscowienie zasilania i max. napiecia. Z reszty byli zadowolenie , testy przewaznie wykonywane byly na 1 dostepnym biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Abit jest dobrym wyborem, ale jak dla mnie za drogo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 KUP EPOX'a :wink: a na serio to ten abit będze dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...