Skocz do zawartości
Misi0

I znowu plyty

Rekomendowane odpowiedzi

Zostalem zmuszony do zakupu nowej plyty ma do wyboru ( TYLKO I WYLACZNIE ZEBYE NIE BYLO KUP Epoxa :twisted: ):

Abita NF7-S

ASUS A7V8X

ASUSA A7V333

Gigabyte GA-7VA

Soltek SL-75FRNL

Przewalilem cale forum ( JA CHCE EPOXA albo Asus A7N8X-GD tylko ze niestety pewne okolicznosci przyrody pozwalaja mi wybrac tylko te powyzej)

Ogolnie chyba moj wybor padnie na Abita po pierwsze nForce po drugie bede mogl opchnac swoja karte muzyczna i LAN. Myslalem jeszcze o Gigabycie ale opinie na tym forum sa strasznie podzielone na ten temat.Asusu wiadomo stabilne tylko ze na VIA a Soltek no coz nazwa firmy wedlug mnie mowi za siebie. Wiec czy wybor Abita jest sluszny??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slotek faktycznie wyglada niezle ale po pierwsze nie ma SoundStorma a po drugie nie znalazlem ani jednej solidnej recenzji. Co do Abita firma zawsze mi sie dobrze kojazyla ( mam BE6-II) tylko czytajac to forum zauwazylem ze wszyscy stekaja na nowe Abity stad moje pytanie. W necie ludzie czepialido dwoch rzeczy w Abicie : umiejscowienie zasilania i max. napiecia. Z reszty byli zadowolenie , testy przewaznie wykonywane byly na 1 dostepnym biosie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...