KAMILcom Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 jakie Urządzenie wielofunkcyjne do 400zł możecie polecić -nowe z gwarancją -tanie w eksploatacji -niezawodne -i mile widziane w ciemnym kolorze myslałem nad tym http://www.allegro.pl/item126029657_hp_psc...aner_nowa_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Wg. mnie powinno być ok, do HP mam zaufanie, moja drukarka 5550 już 3 rok bezproblemu drukuje, szybko i sprawnie, a przeszła już wiele. Koszta wg. mnie są dość znośne (jadę na zamiennikach z Active Jet'a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skl Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 zanim kupisz tani kombajn hp-ka upewnij isę że da się zainstalować same stery do urządzenia bez wszystkich bajerów które powodują że po restarcie windowsa urządzenie wykonuje diagnostyke i wali po oczach pytaniami o to co chcesz teraz zrobić ten soft potrafi zjeść bardzo dużo mocy kompa i mocno wydłużyć start kompa kwestie ekonomiki pracy pomijam bo w tej cenie to nie ma znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Ja mam PSC 1315 i u mnie niestety nie ma mozliwosci ponownego napełnienia tuszu... po napełnieniu nie drukuje w ogole. Wiec musze kupowac zamienniki za 100zł (kolor i czarny). Ale nie wiem jak to jest w nowych... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 jak sobie policzyłem wszysko to mi troszke za drogo wychodzi te urzadzenie w zestawie nie ma tuszy a żeby dokupić to potrzeba jeszcze ponad 100zł wiec zdecydowałem sie na BROTHER DCP-115 cena poniżej 300zł i główna zaleta 4 zbiorniczki na tusz wiec oszczedzamy i to znacznie dodam że zamienniki można kupić za 10-15zł pudełeczko, a 40zł w komplecie za 4 sztuki zdjęć praktycznie wogole nie drukuje wiec napewno bedzie sie dobrze sprawować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Sam posiadam BROTHERA DCP-115 już kilka miesięcy, naprawdę dużo drukuje. Fotek tez kilka druknełem na papierze fotograficznym i przyznaje ze jakośc jest świetna,a program pokazuje pełne pojemniczki z tuszem. Za takie pieniądze to tylko brać. No i tania w eksploatacja jest. POLECAM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Sam posiadam BROTHERA DCP-115 już kilka miesięcy, naprawdę dużo drukuje. Fotek tez kilka druknełem na papierze fotograficznym i przyznaje ze jakośc jest świetna,a program pokazuje pełne pojemniczki z tuszem. Za takie pieniądze to tylko brać. No i tania w eksploatacja jest. POLECAM !!!zamowiłem już pochwale sie jak dojdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...