BrzozA1 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Dlaczego pc alert zalacza alarm dla temp systemu jest kolo 30C?? Sprzet jak w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 msi tak mają. ja mam k7d amster i czasami mam tak wentylami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 To znaczy ze nic nie da sie z tym zrobic. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 O ile pamiętam to w pcalercie można samemu ustawić tolerancje temp. i rpm. (przynajmniej w najnowszej wersji). nad każdym okienkiem powinny być suwaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 THX za pomoc . Ale byłem głupi że nie zauwazyłem tego!!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 :D zdarza się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...