freak_man Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Witam! Wpisałem dziś na google.pl "darmowe doładowania" i pierwszą stroną jaka mi wyskoczyła była http://www.komoorczak.website.pl/ Przeczytajcie i napiszcie czy to możliwe. :) Edytowane 17 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 MobileCLUB... cos mi to mowi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Następnym razem prosiłbym autora o przemyślenie, gdzie jest miejsce dla danego tematu. Od razu wyjaśnię, że jeśli ktoś będzie podawał linki referencyjne do wszelkiego rodzaju pseudo darmowych doładowań, to zostanie ukarany. Poza tym, to widzę że jeszcze nie wszyscy wpoili sobię zasade, że nie ma nic za darmo. Edytowane 17 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Ja się kiedyś zarejestrowałem w tego typu serwisie, ale nie dostawałem żadnych. Podobno były osoby, które dostawały te reklamówki, ale jak dokladnie było to ja nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...