dzieciol4 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 hej, mam kaske na sprzeciora: c2d, plyta(P5Bdlx), pamiec, grafa 7600GS ale mam fajne pamieci (podpis) i sie zastanawiam czy nie lepiej: san diego 3700+ lub venicje 3500+, DFI Infinity i grafę 7900GS i jeszzce mi w kieszeni zostaje ponad 1000 zl na np monitor gram glownie w cska (css) na inne fpp nie mam czasu, kolejna wymiane sprzetu planuje za 2-3 lata przypuszczam ze wiekszosc z was wybrala by bramke nr 1 tylko zastanawiam sie po co skoro proc w 2 bramce i tak nie bedzie blokowal karty graficznej. Oczywiscie jak wybiore 1 bramke to pozniej wymienie karte (teoretycznie) i bedzie sprzet dalej hulał. Prosze o wasze opinie (Homzik dzieki za odp. na pclabie ale tamtejsi moderatorzy dziwni są) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Jak grasz tylko w cs-a to san diego ci styka procesor i tak zacny fajnie smiga kreci sie przynajmniej moj teraz na nowej zasilce 2,8Ghz mowa oczywiscie o san diego 3700+ . Grafe ci styka spokojnie czego chciec wiecej:) Te 3 lata na takim procu smialo pociagniesz poco przeplacac jak nie jest sie hardkorowcem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 podpisuje sie pod wypowiedzia MeoPL nie ma sensu przeplacac skoro glownie grasz w csa, no chyba ze masz kase na "zbyciu" to mozesz sobie pozwolic na lepszy sprzet, jednak lepiej bedzie wziac amd i np kupic tak jak piszesz monitor, myszke czy tam podkladke ktora poprawi standard grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...