Maniakalny Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 witam nowemu właścicielowi spodobało sie compact fc i postanowił u mnie zamówić fc na grafike. wymagania: ma wyglądać tak samo jak fc na procka co tu dużo mówic, parę fotek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Jak dla mnie bomba :) Chyba bede robil przesiadke z WC na FC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Fajnie :D Możesz tylko jakoś " upiekszyć tą izolacje " na ssącej ;) . Jakie tempy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 narazie mam sesje więc nie mam czasu nabić tego 404 lub 507 na ssącej bedzie oczywiscie siateczka ala proma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...