Skocz do zawartości
Panek

Jaki HDD jest najlepszy?

Jaki HDD jest najlepszy?  

1. 1. Jaki HDD jest najlepszy?

• Western Digital
      25
    • Maxtor
      20
    • Samsung
      0
    • Seagate
      34
    • IBM
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Poweiem jeszcze ze moim poprzednim dyskiem byl SEAGATE 20GB 5400 ATA66 i musze przyznac ze choc bestia za szybka nie byla to wytrzymala PCI 41.5 przez rok a potem ja sprzedalem (oczywiscie smigal jak nowy)i kupilem MAXTORKA :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydajnosc zadawalajaca w sandrze 2002pro mialem chyba 28k :) a swojego maxtorka nie slysze ani troszke dodam ze ustawiony jest w tryb FAST ale ja mam dysk polozony na dole budy na takiej foli zzabezpieczajacej a to z tego powodu ze nie moglem go u siebie dobrze przykrecic i wprawial cala obudowe w wibracje ::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydajnosc zadawalajaca w sandrze 2002pro mialem chyba 28k :) a swojego maxtorka nie slysze ani troszke dodam ze ustawiony jest w tryb FAST ale ja mam dysk polozony na dole budy na takiej foli zzabezpieczajacej a to z tego powodu ze nie moglem go u siebie dobrze przykrecic i wprawial cala obudowe w wibracje ::P

28K? to niezly wynik, ja na mojej b4 mam ok26k:P roznica moze tez wynikac z pojemnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za najlepsze dyski uwazam seagaty.

1.mam 4 dyski seagata-4gb,40gb<u6>,40gb<baracuda>,80gb<baracuda>wszystkie chodza bezproblemowo

2.miałem wd 1,2 po podłaczeniu do komputera kumpla padł.reanimacja nic nie dała :)

3. maxtor- zauwazyliscie <nie wiem jak z dyskami o pojemnosciach powyzej 20 gb>ale te do 20 gb,miały górna "osłonke" podatna na dociskanie<o co chodzi przy nacisnieciu wyginała sie>.inne dyski np.seagate maja twarda osłonke.

4.ibm moj kumpel ma 40 gb IBM-a był taki okres ze co miesiac siadał mu dysk,tak ze dysk wymieniali mu chyba ze 4 razy

5.samsunga nigdy nie miałem i nie wiem jak jest z nimi.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za najlepsze dyski uwazam seagaty.

1.mam 4 dyski seagata-4gb,40gb<u6>,40gb<baracuda>,80gb<baracuda>wszystkie chodza bezproblemowo

2.miałem wd 1,2 po podłaczeniu do komputera kumpla padł.reanimacja nic nie dała :)

3. maxtor- zauwazyliscie <nie wiem jak z dyskami o pojemnosciach powyzej 20 gb>ale te do 20 gb,miały górna "osłonke" podatna na dociskanie<o co chodzi przy nacisnieciu wyginała sie>.inne dyski  np.seagate maja twarda osłonke.

4.ibm moj kumpel ma 40 gb IBM-a był taki okres ze co miesiac siadał mu dysk,tak ze dysk wymieniali mu chyba ze 4 razy

5.samsunga nigdy nie miałem i nie wiem jak jest z nimi.

:)

Wreszcie opinia warta poparcia:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...