SuChyY Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Czy na tej plycie pojdzie ten Athlonik ? Mam w planach wymiane plyyt na Epoxa 8RDA+ ale to za kilka tygodni. Teraz chcialbym zlapac Athlona z jakiejs dobrej serii z 51 tygodnia. Bo te nowe juz sie tak nie kreca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 u kogos tam poszedl,ale on mial wersje v1.3 ,na innych tez powinien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 z tego co ja wiem to 1700 0,13 smigaja na kt133 :) ale ktos miał problem z nim chyba na kt266 :) ale na twoim abicie na 100% pójdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Dzialac dziala, zapytaj pana o xvie Dimek bo taka kombinacje ma u siebie. Widzialem dzis na wlasne oczy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 no to spoko, sprawdzilem przed chwila mam ver 1.2 ... zaraz napisze PW do Dimka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Ja tez mam ver 1.2 wice daj znac jak bedziesz cos wiedzial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 witam ja mam kt7a raid 1.1 i od miesiąca używam 1700, 0.13 bez problemów można go podkręcić do 1666 ,a tak przy okazji mam GF2ti i od jakiegoś czasu muszę nie mogę przejść 3dmarka 2001 na zadnym detonatorze pow. 2.0 działa tylko ten który był dostarczony razem z kartą, ale jego osiągi są niezadowalające pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Potwierdzam, potwierdzam... Na mojej plycie spoko dziala 1700+ JIUHB - trzeba tylko wcisnac reset po tym jak uruchomi sie kompa powerem :idea: Mozna chyba z takim czyms zyc... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 mikaelus ma epoxa kta3+ (czy jakos tak, na pewno 133a) i tego proca i wyglada na to ze dziala (chyba bez takich kombinacji alpejskich jak ma dimek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...