macr0n Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Mam 2 pytania. Po pierwsze, ktora z tych 2 obudow wybrac: http://allegro.pl/item126172717_100_orygin...i_klawiatu.html http://allegro.pl/item128856380_100_orygin...00i_czarna.html Jeden gosc pisze, ze oryginalne sa nieoryginalne, a drugi wlasciwie duzo nie napisal, ale wydaje sie byc pewnym sprzedawca. Drugie pytanie to, czy zmieniajac obudowe, na nowa, tracimy gwarancje? Dodam, ze ostatnio mialem telefon w serwisie i przykleili plombe gwarancyjna, wiec chyba jednak tak. W zwiazku z tym jest taka mozliwosc aby za porozumiem, albo za posrednictwem/pomoca, serwisanta wymienic ja? Za sama wymiane uiszczam jakas oplate (domyslam sie, ze tak jesli jest to mozliwe ;))? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 wlasna wymiana odpada, a czy w serwisie zechca?zalezyza ile, ale moga tez powiedziec,ze zaloza jesli kupisz u ich ta obudowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Druga śmierdzi mi fake'iem. Po pierwsze nie widziałem czarnego k700. Po drugie napis z tyłu jest kiepsko wytłoczony, a po trzecie to zielone kółko SE z tyłu jest dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Kumpel kiedyś kupował czarną obudowe do SE. Kupił ją w komisie, gdzie na miejscu mu zmienili. Pierwszego dnia wygladała fajnie i nawet wszystko było dobrze spasowane. Ale po miesiącu zamiast czarnej farby było już widać biały plastik. Nie wiem, czy to taki sam szajs, bo nawet nie słyszałem/widziałem aby były oryginalne obudowy do k700i w kolorze czarnym. Edytowane 20 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Dowiedzialem sie u sprzedajego, ze do czarnej obudowy nie ma zestawu gumek i klawiatury, tak wiec pewnie to jakis fake/shit, ale trzeba przyznac wyglada lepiej niz szara ;). Chyba bede wybieral pomiedzy tymi dwoma: http://allegro.pl/item126172717_100_orygin...i_klawiatu.html http://allegro.pl/item127582006_100_orygin...00i_gratis.html Ta druga jest od tego samego klinenta co ma czarna, i nie wiem, ktora wybrac. Obie wygladaja jak oryginalne. Co wy na to? Druga sprawa to ta gwara. Moze ktos sie wypowiedziec, kto wie na pewno jak z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Nie brałbym tej od Teonasa. Zdjęcie jest co prawda słabej jakości, ale wydaje mi się, że obudowa jest z plastiku, a nie z aluminium (chodzi mi o tylną klapkę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 aja mysle, ze obie to oryginały, na obu roznie je sfotografowanoidlatego moze sie tak wydawac, najlepiej jednak wpierw zobaczyc na wlasne oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Ja wtrące OT, może wiecie kto ma do sprzedania K700i? //jeśli nawet ktoś wie, to proszę nie odpowiadać. Od tego jest PW i subforum giełda. /narcyz Edytowane 22 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 odkopuje temat...swoj, bo chce zapytac gdzie moge kupic w wawie oryginalna obudowe do k700i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...