Gość Bari Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Qitam mam dylemat co do kupna odtwarzacza Waham sie miedzy Irivier PMP 120 20 Gb a Iriver H 320 20 gb ?? ktory byscie mi polecicli >?? czy na H 320 tez mozna ogladac jakies filmy ?? i jak w rzeczywistosci sie sprawuje PMP 120 z odtwarzaniem filmow a jak sie sprawuje H 320 ?? z gory thx za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Ja wzialbym na Twoim miejscu H320 ze wzgledu na to, ze ma mozliwosc wgrania do niego "Rockboksa" - www.rockbox.org . Wtedy mozliwe jest ogladanie filmow (nie wiem czy oryginalny FW to umozliwia). Sam mam H10 5GB + Rockboksa i nic wiecej do szczescia nie jest potrzebne :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 a co to jest ten roxbox jak sie go w grywa i co on oferuje :) jakbys mogl mi to napisac to bylbym wdzieczny i raczej juz bym wiedzial co kupic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Rockbox Tu masz definicje z wikipedii. Powinna chyba rozwiac wszelkie watpliwosci nt. Rockboxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A ja od siebie zaproponuje kozystanie z podwieszonego wątku o odtwarzaczach mp3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barix Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Witam kupielm H320 i teraz jak mam zrobic Polskie menu + jak ogladac Filmy + jak ogladac Teledyski ??:) wgrac fireware ?? jak i jakie dzieki za odpowedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Nie wiem czemu od razu utworzyłes nowy temat.... A co do problemu to: Wystarczyło poszukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barix Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 ok dzieki ale skad pobrac fireware??odpowiedni i jaki to ma byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Przeciez dostales cala instrukcje w linku od slashera <_< A poza tym topic o MP3 juz mamy, nawet przyklejony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...