zomo Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Jak w temacie. Jak najcichsze i jak najwydajniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Jak w temacie. Jak najcichsze i jak najwydajniejsze. Wodne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomo Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Sorry zapomnialem dodac powietrzne. :P EDIT: W zenfiscie polecili mi to: http://zenfist.pl/pID/582.htm + fander 92mm Edytowane 23 Września 2006 przez zomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Czy moze ten ZALMAN bedzie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Aerocool i fenderek bedzie dobry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Sorry zapomnialem dodac powietrzne. :P EDIT: W zenfiscie polecili mi to: http://zenfist.pl/pID/582.htm + fander 92mm Tego Aerocoola sporo ludzi z forum spcr używa na 7900 GT pasywnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 accelero x1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomo Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) To brac mam tego zalmana czy Aerocoola + fander 92mm?? Edytowane 29 Września 2006 przez zomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) To brac mam tego zalmana czy Aerocoola + fander 92mm??Masz brać Accelero X1 ;) Nawet na 100% obrotów jest praktycznie niesłyszalny w porównaniu z standardową "suszarką". No i wydajniejszy w stresie od zalmana, nie wiem jak aerocoola. X1 jest pozatym najtańszy z nich wszystkich, także zostaje Ci kasa na skrzynkę piwa... :lol2: edit: Zapomniałem dodać, że zalman na 12v strasznie hałasuje, a dopiero wtedy uzyskuje podobną wydajność do Accelero. :) Edytowane 29 Września 2006 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomo Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Tylko ze on chyba nie pasuje na 7900GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ano nie pasuje. Ale rev.2 będzie pasował. Więc radzę poczekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...