mattis Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 SIemka Mam pytanie jak mam sprawdzić czy mam wewnętrzne czy zewnętrzne IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Chociażby po numerze. Jakie masz IP? Zresztą jest wiele stron gdzie pokazuje Ci Twoje IP. Jeśli pokrywa się ono z tym na kompie to masz zewnętrzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 sprawdzasz np. tutaj http://twojeip.wp.pl/ następnie: Start > Uruchom > wpisz cmd i następnie w oknie ipconfig porównujesz ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Dzięki wielkie ja jeżeli się róznią to znaczy że?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ze masz wewnetrze i jestes np. w sieci LAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Adres_IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...