Skocz do zawartości
Gość Qroń

Krótkie Pytanko O Socket A

Rekomendowane odpowiedzi

No ludziska trochę się rozciągnęło moje krótkie pytanko :D

No ale w końcu się przesiadłem z Semprona T-bred na jak mi się wydaje dosyć okazyjnie kupionego (209 polskich złotych :D )Athlona Mobile BARTON. Który póki co poleciał na 3600+ czekam jeszcze tylko, na Volcano 12 żeby trochę zbić mu jeszcze temparaturkę (chociaż i tak nie mam na co narzekać bo teraz i tak mi się mniej grzeje niż Sempron @ 2.1Ghz) i będę z ni jeszcze trochę walczyć.

Dołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez Qroń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolał bym Scythe Katana.

Ja jakoś nie, nie wiem czy by mi się to zmieściło. Ledwo zapinam AC Copper Silent, ale każdy ma jakieś swoje upodobania :D.

Co prawda ten procek nie jest pełnia moich marzeń, bo najbardziej bym się cieszył z jakiegoś Thortona 2000+/2200+ z odblokowanym mnożnikiem i przerobionego na Bartka ale co ja tu będę narzekał :D.

Tak się jeszcze zastanawiam nad zakupem jakiegoś Fortrona 400W, teraz na allegro sprzedają takie nawet po 60-70 zeta, a od razu by mi wysysał ciepłe powietrze z procka na zewnątrz.

Edytowane przez Qroń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma spoko proca i jeszcze marudzi :D.

Co do zasilacza, to nawet Fortron 350W my ci spokojnie wystarczył.

No wiesz YogiCK to by byłą taka sztuka dla sztuki z tym Thorton'em.

A i co do tego Volcano to dzisiaj przyszedł, miałem sporego lol'a bo pierwszy raz w życiu widziałem listonosza w sobotę :D

A co do tego zasilacza to ten mój Modecom to tez taki made by Fortron, ale głównie mi chodzi o to ze głośny jest dosyć.

Taki Fortron 400W to by było to :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet te zasilacze z wentylami 120mm nie są za ciche (sprawdzone na własnej skórze, mój Modecom MC-350 to praktycznie to samo co ten Fortron, tylko z grilem zamiast kratki, i wcale do cichych nie należy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet te zasilacze z wentylami 120mm nie są za ciche (sprawdzone na własnej skórze, mój Modecom MC-350 to praktycznie to samo co ten Fortron, tylko z grilem zamiast kratki, i wcale do cichych nie należy).

No ale Yogi wiesz tak ma cichutkiego kompa, który gdzieś tam kojąco sobie szumi, ale jak mu się włączy na wyższe obroty ten wentylator z zasilacza to się robie drażniące.

Sorka bo nie wiem jak tam z moja pisownią ale lekko żem jest elo teraz z resztą mniejsza z tym kocham was i czaicie o co mi kaman.

Papa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka bo nie wiem jak tam z moja pisownią ale lekko żem jest elo teraz z resztą mniejsza z tym kocham was i czaicie o co mi kaman.

Papa :D

Echhh...nikt nie umie naśladować stylu pisma jonasa.

Hehe, czyżbym przysrał tą frazą?? Uj grzech ciężki popełniłem :D trzeba iść do kościoła i walić pokłony z nadzieją na przebaczenie.

Ale dzięki przynajmniej za porównanie z jonasem ;)

PS: następnym razem się bardziej postaram, wczoraj byłem zwyczajnie pijany, a pech chciał że musiałem być w domu przed 24:00

Takie życie licealisty...

Edytowane przez Qroń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...