Lagier Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 chlopaki dajcie se siana zalatwcie to w inny sposob tak aby nie zasmiecac forum pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siema Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 NARAZIE to ty z tego forum robisz CHATA...przez cały czas wchodzisz na tematy załozone przeze mnie i dajesz idiotyczne odpowidzi....i nie myśl sobie że jestes nie wiem kim przez to ze załatwiłeś Nikodema...[ciach] z tym...kompa kupiłbym gdzie indziej i bądź pewien że na pewno nie byłby to Celeron...A to co o mnie mówią ciecie ze starej klasy to mnie to w ogóle nie obchodzi..bo nie ucze się w Jaworznie już od 3 lat......czasami po prostu zwróć uwage na siebie a dopiero później przyczepiaj się do innych...może wtedy twoje uwagi będa sensowne...Proszę zacznij odpowiadać na moje posty jakbys mnie w ogóle nie znał a nie zgrywaj sie, bo to jest nie do wytrzymania.. I jeszcze jedno ...ja mam z angielskiego 5 a o ile wiem ty masz 3.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Thoroughbredy palą sie ponoć przy 74*C ...pytaj sie wofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 NARAZIE to ty z tego forum robisz CHATA...przez cały czas wchodzisz na tematy załozone przeze mnie i dajesz idiotyczne odpowidzi....i nie myśl sobie że jestes nie wiem kim przez to ze załatwiłeś Nikodema...[ciach] z tym...kompa kupiłbym gdzie indziej i bądź pewien że na pewno nie byłby to Celeron...A to co o mnie mówią ciecie ze starej klasy to mnie to w ogóle nie obchodzi..bo nie ucze się w Jaworznie już od 3 lat......czasami po prostu zwróć uwage na siebie a dopiero później przyczepiaj się do innych...może wtedy twoje uwagi będa sensowne...Proszę zacznij odpowiadać na moje posty jakbys mnie w ogóle nie znał a nie zgrywaj sie, bo to jest nie do wytrzymania.. I jeszcze jedno ...ja mam z angielskiego 5 a o ile wiem ty masz 3.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: dajcie se siana zalatwcie to w inny sposob tak aby nie zasmiecac forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 siema = yellow card :x Topic zamykam poniewaz takie pieprzenie to na GG gostkowie , lub pw :x Nastepne spotkane texty tego typu wywale w piz..u a zasmiecacz dostanie urlop na forum :evil: Zauwazcie subtelna roznica , jaka jest pomiedzy messengerem/chatem , a forum ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...