Katarzynka Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam. Czy moglby mi ktos pomoc, mam internet w Aster, pakiet TwojNetPlus i chce go rozdzielic na 3 komputery poprzez wifi. co musze zrobic, zeby to moc rozdzielic??? Jaki router do 300 zl najlepiej kupic??? Bardzo prosze o wytlumaczenie wszystkiego :) Aha, na stronie aster jest napisane, ze w tym pakiecie jest brak mozliwosci podlaczenia innych komputerow, w takim razie jakbym podlaczyla te 3 to co by sie stalo??? nie dzialalo by??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Witam. Czy moglby mi ktos pomoc, mam internet w Aster, pakiet TwojNetPlus i chce go rozdzielic na 3 komputery poprzez wifi. co musze zrobic, zeby to moc rozdzielic??? Jaki router do 300 zl najlepiej kupic??? Bardzo prosze o wytlumaczenie wszystkiego :) Aha, na stronie aster jest napisane, ze w tym pakiecie jest brak mozliwosci podlaczenia innych komputerow, w takim razie jakbym podlaczyla te 3 to co by sie stalo??? nie dzialalo by??? pozdrawiam Z rozdzieleniem nie bedzie zadnego problemu. Kupujesz router (np WRT54GL) i rozdzielasz ^^ P.S. szukajka Ci nie dziala czy masz za malo % :? Aster Dzieleniue Internetu Edytowane 27 Września 2006 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) czytalam ten temat juz wczesniej, ale zauwaz, ze jest pewna roznica bo w moim pakiecie jest BRAK MOZLIWOSCI PODLACZENIA INNYCH KOMPUTEROW i tego glownie tyczylo sie moje pytanie. edit: co sadziecie o tym dlinku??? http://www.allegro.pl/item128690438_d_link...r_switchx4.html Edytowane 27 Września 2006 przez Katarzynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...