Zajdzik Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Witam Właśnie zauważyłem mały problem. Mam programik który pokazuje czy mam jakieś nowe maile czy też nie (skrzynka bogiego). Problem polaga na tym że odkąd zrobiłem formata i zainstalowałem system i wszystko na nowo to program ten nie pokazuje mi wogule co jest w skrzynce na onet.pl , mam też konto email na chello ale tu jest wszystko ok. Ale co gorsza nie tylko ten programik nie widzi nowych maili ale także outlook express ani żaden inny program do maili. co może być przyczyną tego że te programy nie widzą tych maili (sprawdzalem przez stronke i są nowe maile) z onetu a te z chello tak i jak to naprawić?? Edytowane 29 Września 2006 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 czy nikt nie jest wstanie mi pomóc?? przeglądanie maili na stronie jest dość uciążliwe już nie mówiąc o tym że nie wiem czy jest jakaś nowa poczta czy też nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 a dobrze skonfigurowałeś klientów poczty? SSL, uwierzytelnianie etc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) a dobrze skonfigurowałeś klientów poczty? SSL, uwierzytelnianie etc?no tak. Zrobiłem dokładnie tak jak zawsze robiłem. Nie wyskakują mi żadne błędy ani nic. po prostu jest tak jak bym nie miał żadnej poczty nowej a wiem że jest i jak mówie ten problem jest tylko jeżeli chodzi o poczte na onecie natomiast chello jest wszystko ok Edytowane 29 Września 2006 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 no ludzie czy rzeczywiście nikt na forum nie wie jak mi pomóc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Ja bym zaczal od sprawdzenia, czy adresy serwerow sa poprawne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Ja bym zaczal od sprawdzenia, czy adresy serwerow sa poprawne...a myślisz że co najpierw zrobiłem. sprawdziłem czy wszystkie ustawienia konta są poprawne i takie są. a pozatym jak by coś było źle to by wyskakiwał błąd przy sprawdzaniu a tu jest wszystko ok. jest tak jak by na skrzynce nie było nowy emaili a takowe są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marin0 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 To może coś w ustwaieniach na serwerze jest nie tak(kombinuję) :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 To może coś w ustwaieniach na serwerze jest nie tak(kombinuję) :huh:Pisałem już do gości z onet'a ale oni twierdzą że u nich jest wszystko ok. Kurcze ja już nie wiem. Coś musiało się przy instalacji systemu chyba zwalić, bo teoretycznie wszystko mam ustawione ok i powinno działać a jednak nie działa tak jak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) wiesz, trudno diagnozować niecodzienny problem nie mając pełnego kontekstu twojego systemu. W takich sytuacjach często okazuje się że rozwiązanie jest banalne.. być może problem nie lezy w kliencie poczty ani w serwerze poczty... Edytowane 1 Października 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...