LuKe Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Zakupilem sobie przejsciwoke do pada PS2 ktorego dostalem od kumpla i myslalem ze sobie pogram na nim na NFS MW ale cos nie dziala zainstalowalem ta przejsciowke pdlaczylem pada skalibrowalem wszystko pieknie ladnie nawet na colinie 2 hula wsio ale chcialem sprawdzic na NFS i tu nie dziala :-| weszlem w CONTROLS ustawilem tam na PADa zaprogramowalem guziki wyszlem do gry i nie che jechac, tylko z klawy caly czas korzysta jak by sie ustawienia nie zapisaly co robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 juz wszystko dziala :) wystarczylo pada podpiac do drugiego wejscia w przejsciowce ale jakos nie zauwazylem wibracji na padzie chociaz pad je obsluguje i przejsciowka tez, moze nfs nie obsluguje... z drugiej strony ciezko jest grac na tym padzie skoro sie juz czlowiek przyzwyczail na klawie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 N4S MW obsługuje wibracje. Jak się przyzwyczaisz do analogów to na prawde świetnie się jedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 jak właczysz wibracje to gra prawodobnie sie zawiesi ;-p mam takie rozwiązanie od roku. W poprzednich wersjach nfs-a u1 czy u2 też tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Ja w NFS gram z wibracjami i nic się nie zawiesza. Ale mam RumblePada 2 a nie pada z PS2 + przejściówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...