eutr Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Mam putanko bo kupiłem sobie kompa po kawałku bo stary już dożył swoje mianowicie celerona na płycie fujitsu-siemens d1214 ktura obsługuje agp1x agp2x i agp4x a karte graficzną kupiłe dopiero dwa tygodnie potem więc do tego czasu dałem moją starą rive128 ze starego kompa a po dwuch tygodniach kupiłem gf4mx440(agp8x) raz dwa wykryło nowy sprzęt zainstalowałem i grało i buczało wszystko cacy, ale teraz chce znowu zainstalować system(cały czas pracuje na win98se) odpalam instalatora i koniec ani BE ami ME czarny ekran brak reakcji na cokolwiek co ciekawe jak przekręce do środka zpowrotem starą rive128 to odpala a na gf4mx440 wiesza sie i jak chce instalować system to musze rozebrać kompa założyć rive a potem z powrotem przekęcać na gf4. Pytam czy dasie coś z tym zrobić czy już zawsze będe instalował system ze śrubokrętem w ręku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Przykre ale prawdziwe :| BTW. Nastepnym razem jak zobacze razace bledy ortograficzne bedziesz wolny na 3 dni od forum+10% do poziomu ostrzezen. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Aby zainstalowac win98 na tej karcie nalezy uruchomic instlatora nie poleceniem setup ale setupcore. To bardzoczesty problem wystepujacy w czesie instalacji win98 na tych kartach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eutr Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Wielkie Dzięki :) Problem z głowy, instalator odpala, zaoszczędzi mi to wiele czasu. Wielkie Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...