shakur_45 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 witam, mam taki problem nie wiedzialem gdzie to umiescic, mam konwerter hbo i hbo2 na 12 miesiecy ( promocja ) tyle tylko, ze w tej chwili mam komunikat, ze konwerter zostal odlaczony, jest niedziela i nikt sie tym dzisiaj nie zajmie, dlatego pytam, bo moze ktos wie, czy moge rozkrecic konwerter i "pobawic" sie czy sygnal zostal zablokowany ? sama kablowka dziala, nie dziala tylko dekoder hbo, takze jak podlacze sygnal przez konwerter to nie ma nic pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 http://forum.dvhk.pl - ja jak nie wiem czegos w dziedzinie tv, satelity i podobnych to tam czytam i pytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 A ja bym bardziej ten temat wsadzil do Elektroniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...