Qki86 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Witam! Za niecały miesiąc mam zamiar kupić panel LCD. I bardzo uparłem sie na model LG L1770HQ (lub 1770HR ale nie moge znaleźć w żadnym sklepie) czy to dobry wybór? Ktoś ma może ten monitor i podzieli się opinią? W testach wypada porządnie. Na monitor mam 1000zł i wole kupić bardzo dobrą 17" niż słabą 19". Wybrałem marke LG bo bedzie to mój 3 monitor i nigdy nie miałem z nią problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Z 1000zł nie poszalejesz, więc bierz to co chcesz LG L1770HQ Ja mam Samsunga 770p 17 cali i też wolałem jakość a nie wielkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Ten LG prezentuje się nieźle, ale w specyfikacje producenta nie ma co wierzyć (boskie 2000:1 kontrastu ;) ). Polecałbym BenQ FP73G (200 zł tańszy a wydajność - porównywalna a w niektórych momentach lepsza). Zresztą przejrzyj cały tamten test. Edytowane 1 Października 2006 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokers Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 mam ten monitorek i szczerze go polecam każdemu kto nie posiada zbyt wiele kasy a chciałby mieć dobrą 17stkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...