lucasdzw Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 ma ktoś podobny model ? albo wie jak rozwiązać mój prblem?? chciałem często gdy pracuje posłuchac muzyki nie przez głośniki ale słuchawki, jednakże w tym laptopie sa jedynie wejście audio, wejście na mikrofon oraz wyjście spdif. a drugei - to subwoofer który jest widoczny z od spodu lapka - ale ni jak go właczyć. - sam nie wiem czy to w ogóle działa. w ustawieniach dzwięku jest opcja ale nie jest aktywna ;) - szkoda :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 A czy ten SPDIF nie jest przypadkiem dzielony wlasnie ze sluchawkowym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasdzw Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 A czy ten SPDIF nie jest przypadkiem dzielony wlasnie ze sluchawkowym??hm jak to jest mozliwe - to spróbuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 No jest mozliwe, powiem wiecej - bardzo czesto stosowane, sam mam tak w swoim lapku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 jesli już nic nie zdziałasz to kup sobie słuchawki na usb B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasdzw Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 No jest mozliwe, powiem wiecej - bardzo czesto stosowane, sam mam tak w swoim lapku.Dziei za pomoc - działa - troskzę póxno odpisuje ale .... tylko teraz ten subwoofer - nie wiem czasem czy to nie jest atrapa ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...