Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Czy opłaca mi się zmienić TĄ(klik) płytę główną i GF FX 5200 128DDR/64-bit na TO(klik) i TO(klik)?? Teraz mam: Procek: P4 3,06 GHz (S-478) Płyta główna: AsRock P4V88 Ram: 512 MB DDR Karta graficzna: GF FX5200 128DDR/64 bit Zasilacz: 300W (nie wiem jakiej firmy ani nic więcej, nie mogę sprawdzić bo mam plomby gwarancyjne na obudowie...) Podobno AGP już się nie opłaca a mnie nie stać na kupno nowego procka i płyty głównej i graficzki... :( Edytowane 2 Października 2006 przez Rafcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Na pewno się opłaca, ale musisz znać markę zasilacza, jak nie chcesz polecieć w powietrze razem z nowym kompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Jeśli mam obudowę z OPTIMUSA (BlueLine) i zasiłka była w zestawie to zasiłka też będzie z OPTIMUSA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Według mnie ten Asrock za dobry nie jest. Jest też wybredny w grafikach na pci-e. Na pewno w grach odczułbyś różnicę. Jednak ja na Twoim miejscu chyba zbierałbym pieniądze dalej na coś innego przez jakiś czas. Jeżeli zdecydowałbyś się na tą zmianę to raczej przydałaby się zmiana zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 @Rafcioo- a mojej strony rada bierz X1800GTO, ma szyne 256bit- zawsze +. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Dasz mi 200 złotych to ok... To co sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 ....120zl, ak dla mnie to warto dolozyc. Dalbym ci te 2 stowki jakbym mial na zbyciu, niestety nie mam :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Niestety ten świat jest tak zrobiony że ZAWSZE brakuje kasy :) Nawet jak jesteś milionerem/miliarderem to chcesz mieć jeszcze więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Jezeli nie masz kasy na nowa zasilke to kup 7300gt i za kase, ktora zostanie kup modecoma mc- 350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Umiałby ktoś znaleźć TĄ płytę główna w jakimś sklepie internetowym?? Ten sklep niestety zbankrutował :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 W tej chwili nigdzie jej juz nie ma. Zostala wycofana ze sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 No nie!! JA CHCE MOBO S.478 Z PCI-E 16x!! :( A jest mozliwosc ze to kiedys wprowadza spowrotem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...