Black Raider Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tak jak w temacie poszukuje nowego biosu do tej plyty? Bo biosy ze stronki ECS nie dzialaja:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 mogę ci puścić wersję 3.6a na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ha, bede lepszy :) moge na maila dac 3.7 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 czym się różni 3.7 od 3.6a ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 jak mozecie to puscie mi oba te biosy. dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ej mi tez plizzz a wogole co to da??? moj mail to flop6662@wp.pl ej mi tez plizzz a wogole co to da??? moj mail to flop6662@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ej mi tez plizzz a wogole co to da??? moj mail to flop6662@wp.pl ej mi tez plizzz a wogole co to da??? moj mail to flop6662@wp.pl co do 3.6a to mogę powiedzieć , że na mojej byłej k7vza (kt133) pozwoliło to na wsadzenie durona 1200 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a ja musze wam przyznac ze ten bios nie pasuje do mojej plytki, mam jakis stary model tego vza, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ciekawe - u mnie na poczciwym k7vza ver1(kt133) normalnie wgrałem tego 3.6a Winflashem co do 3.7 się nie wypowiadam , bo nie miałem z nim do czynienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 w winflashu wyskakuje komunikat: BIOS ID: ERROR, to dlatego ze wy macie plyte z PCB 3.0 a ja mam 1.0. Poprostu stary model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 to może Awardem ? na mojej K7VTA3 Winflash nie działał (chyba z tego samego powodu , co u Ciebie - już dobrze nie pamiętam) , więc sflashowałem bios Awardem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 wgralem juz nowy bios tak jak mowisz awardem, ale byl to bios 1.1g, tak wiec bardzo stary ( lecz nowszy od mojego ). Bo ten bios 3.6 do mnie nie pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja uzywam 3,4 bo jest najlepszy mam k7vza rev 1 sprawdzalem wszystkie biosy do rev 1 irev 3 ale ten jest najszysbszy (test wykonywalem sandra i 3dmarkiem) 3.6 i 3.7 sypaly mi system maja jakies problemy z transferem danych z dysku . ginely mi pliki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jeśli mnie pamięć nie myli, to były 3 wersje k7vza: rev1 - kt133 z obsługą ata66 rev2 - kt133 z obsługą ata100 <- to miałem rev3 - kt133a z obsługą ata100 może dlatego udało mi się wgrać ten bios 3.6a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubaz Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a powiedzcie mi z ktorym biosem dzialaja Athlony XP na tej plycie ? bo chce kupic athlona 1700 XP ale nie wiem ktory bios bedzie najlepszy ? i na ktorym bedzie komp dzialal stabilnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja mogę Ci tylko polecić 3.6a - bo tylko ten sobie wgrywałem i wszystko działało OK. Jeśli masz k7vza ver3 , a musisz mieć żeby wsadzić tego Xp1700, nie powinieneś mieć problemów z działaniem tych dwóch (3.6a oraz 3.7 ) biosów. Bios z numerkiem 3.6a pozwala płycie głównej na pracę z mnożnikiem x12 - tak więc powinieneś móc wsadzić do płyty nawet Xp1900+ (12x133 mhz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Kurde ja tez mam ATA 100 i ten bios 3.6a zrypal mibios, tak ze musialem wgrywac go na programatorze zewnetrznym. Najlepszy fakt ze napisal ze wgrane wszystko poszlo 100% ok. a tu sie nagle komp. nie wlacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...