Gość Rafcioo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Czy taki sprzęt jak mam w sigu uciągnie GF 6800GS i czy nie będzie go ograniczał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Jakbyś dołożył 512mb RAMU to myśle, że wszystko by ładnie śmigało. I jeszcze zasiłkę wypadałoby mocniejszą kupić :wink: ...... ale to tylko Moje zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Na następne 512 MB ramu mam zamiar nazbierać po kupieniu grafy i zasilacza (chyba nie uciągnie) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 W sumie to lepiej na odwrót zrobić: najpierw kupić zasiłkę potem całą resztę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 No ja kupie graficzke i zasiłke jednocześnie (graficzka stara coś szwankuje...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Można i tak :D tylko w miare szybko zaopatrz się w dodatkowe pamiątki bo przy 512mb to grafa sie udusi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Popieram innych. Przed włożeniem tej grafiki zmień zasilacz. 6800GS ciągnie trochę prądu ;). Potem też w miarę szybko dołóż ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...