Portal Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Witam Czy routery sprzetowe maja tzw przekierunkowywanie jakiegos portu dla danego komputera w sieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 mój Dlink di604 ma.Dzięki temu w Tlenie moge sobie rozmawiać głosowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 moj tez ma (a jest to jakis chinski badziew noname ze 250zeta). niektore maja dmz (demilitarized zone) czyli wystawienie wszystkich portow kompa na zewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 "]mój Dlink di604 ma.Dzięki temu w Tlenie moge sobie rozmawiać głosowo.Skoro 604 ma to moze wersja 804 tez ma - chcem wlasnie kupic taki router tylko nie wiem czy ma przekirunkowanie portow Czy ktos z was sie orientuje gdzie mozna zasiegnac informacji o routerach firmy Dlink - jakis dystrybutor itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jednym z dystrybutorow D-linka na polske jest Veracomp - polecam zadzwonic do centrali w krakowie zawsze mi chetnie i dosyc kompetentnie odpowiadali na pytania a za 50 PLN mozna bylo wypozyczyc dowolny sprzet sieciowy na 3 dni do testow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jednym z dystrybutorow D-linka na polske jest Veracomp - polecam zadzwonic do centrali w krakowie zawsze mi chetnie i dosyc kompetentnie odpowiadali na pytania a za 50 PLN mozna bylo wypozyczyc dowolny sprzet sieciowy na 3 dni do testow Dzieki , wlasnie pisze do nich emaila - taniej wyjdzie niz telefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 pracowalem troche z takim d-linkiem , ale musze powiedziec ze linksysa sprzet ma wg mnie lepsze mozliwosci ustawien i forwardingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 pracowalem troche z takim d-linkiem , ale musze powiedziec ze linksysa sprzet ma wg mnie lepsze mozliwosci ustawien i forwardingu A co to " linksys" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...