Slayer Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 No to mam dylemat. Bez podkręcenia, Radeon jest szybszy, ale jak przeczytazłem to, co ludzie piszą ponizej, jak się Geforce kręcą, to zwątpiłem trochę :wink: Help? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 nvidia bierz! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ty wiesz- chyba zgłupiałem, ale cos mnie w stronę Geforce zciaga :) Bo wiecie, problem jest taki, że za bardzo nie wiem, czy uda mi sie dostać model o odpowiednich częstotliwościach. U mnie w biały na mór dostępny jest Hercules Radeon 8500 64 MB, a ten według wielu jest leprzy od Geforce. cena jest takze podobna- różnica ok. 30 zł. Co robić?!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Doba- przemyślałem- jednak Radeon leprzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Doba- przemyślałem- jednak Radeon leprzy :DAmen :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 No to mam dylemat. Bez podkręcenia, Radeon jest szybszy, ale jak przeczytazłem to, co ludzie piszą ponizej, jak się Geforce kręcą, to zwątpiłem trochę :wink: Help? Ja oczom nie dowierzam ?? Slayer !!! O czym Ty tutaj mowisz ??? Radeon nawet od ATI nie bedzie nigdy szybszy od gf4ti4200 i to w dodatku od Gainwarda GS !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 No to mam dylemat. Bez podkręcenia, Radeon jest szybszy, ale jak przeczytazłem to, co ludzie piszą ponizej, jak się Geforce kręcą, to zwątpiłem trochę :wink: Help? Ja oczom nie dowierzam ?? Slayer !!! O czym Ty tutaj mowisz ??? Radeon nawet od ATI nie bedzie nigdy szybszy od gf4ti4200 i to w dodatku od Gainwarda GS !!! Przecież masz w temacie Ti200, więc jak się domyślam chodzi o GF3 Ti200 128 DDR. Update: kojeny argument - cena, przecież między GF4 a 8500LE nie ma 30 zł róznicy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ten sam mam dylemat, z tym ze raczej sklaniam sie ku markowemu GF3 Ti200 bo jest o polowe tanszy... od porownywalnego Radeona 8500. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 No to mam dylemat. Bez podkręcenia, Radeon jest szybszy, ale jak przeczytazłem to, co ludzie piszą ponizej, jak się Geforce kręcą, to zwątpiłem trochę :wink: Help? Ja oczom nie dowierzam ?? Slayer !!! O czym Ty tutaj mowisz ??? Radeon nawet od ATI nie bedzie nigdy szybszy od gf4ti4200 i to w dodatku od Gainwarda GS !!! Przecież masz w temacie Ti200, więc jak się domyślam chodzi o GF3 Ti200 128 DDR. Update: kojeny argument - cena, przecież między GF4 a 8500LE nie ma 30 zł róznicy... No patrz, jaki ze mnie slepiec :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 tyle ze radeon jest szybszy, dodatkowo masz leprze wyjscie tv, i leprza jakosc grafiki 2d/3d ( anizo x16) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 No, jutro kupuję Radeona 8500 64 MB 250/200 za 410 zł- pamięci 5ns. Wiem, że żadna rewelacja ale ciężko coś leprzego teraz dostać za takie pieniądze :? Teraz jadę na 1 MB ATI Mach 64 :D 800/600 16 bit i 75 Hz- aż czuć jakość i widać, ze to ATI ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Stary nie kupuj tylko byle co, znajdź jeszcze gdzieś te 40zł i kup sobie radka Hercules'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ból jest taki, że nie ma u mnie sklepu z leprzymi kartami. Wydałbym i 550 zł, ale nigdzie nie ma na stanie takiego sprzętu :( Sklepy internetowe odpadają- nie mam już na to czasu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ból jest taki, że nie ma u mnie sklepu z leprzymi kartami. Wydałbym i 550 zł, ale nigdzie nie ma na stanie takiego sprzętu :( Sklepy internetowe odpadają- nie mam już na to czasu :?Jak kupisz w dobrym sklepie to bedziesz miał na drugi dzień albo za dwa w domu, lepiej chyba poczekać dwa dni i mieć porządna kartę niż potem cały czas narzekać :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jutro się przjdę po sklepach- może coś jednak wypatrzę. A co do sklepów internetowych- mam do nich nie fart- raz czekałem prawie 2 tygodnie i dostałem zrąbane Kyro 2, innym razem prawie tydzień, bo ktoś na poczcie wpierd...... kartkę, że karta doszła :? No i raz przez to wymieniałem płytę z prockiem......ech..wolę przepłacić i mieć spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Zawsze mozesz pojechać osobiście gdzieś do jakiegoświększego miasta i tam poszukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 NIE MAM NA TO CZASU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 nie ma sie co zastanawiac radeon 8500(kazdy) bije na łeb na szyje tego palita i jeszcze whuj innych ti200 podskoczyć mu moze dopiero ti 500 a i tak z mizernym skutkiem radeon ma lepsza jakosc obrazu 2d/3d dobrze sie kreci i jest po prostu szybszy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...