Skocz do zawartości
HeretyK

Najlepsza Do 1k

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie jaka karte powinienem wybrac w tym przedziale cenowym - 1 000zł o 7900GTO szłyszałem że maja pamieci samsunga 1,1 ale za to przy wyższych taktach padaja jam muchy- koszt 1000zł czy może jednak wybrać 7950 Gainwarda 512mb podobno kreca sie do konca skali - 855 na pamiec czy może ATI x1900xt 256mb ale czy warto jeszcze inwestowac w karte 256mb. Czytałem o nowych kartach jakie mają sie ukazac tylko czy nowe geforce bedzie sie dało jakie są spekulacjie wyrwać za 1300-1500zł :mur: i ile przady to dranstwo bedzie pobierac bo jak 250W to ja podziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wzioł bym 7900gto. To 'prawie' 7900gtx. Jak wgrasz biosa od 7900gtx i lekko overclockingujesz ja to bedzie 7900gtx (1600zł) :wink: .

To jest 7900gtx z nizszymi taktowaniami pamieci :rolleyes: . Szkoda tylko ze Msi je robi... :huh:

Edytowane przez AcsShaDe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wzioł bym 7900gto. To 'prawie' 7900gtx. Jak wgrasz biosa od 7900gtx i lekko overclockingujesz ja to bedzie 7900gtx (1600zł) :wink: .

To jest 7900gtx z nizszymi taktowaniami pamieci :rolleyes: . Szkoda tylko ze Msi je robi... :huh:

a nie padnie po miesiacu??

7950 to tez GTX z nizszymi taktami a mozna je dorównac do 640 i 1700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie padnie... chyba...

Na XS koleś za japoni testował 7900gto i gtx na FC i dużych rożnic nie bylo :wink:

tak tylko ja cłyszałem coś takiego

Pamieci samsunga 1,1 miały skłonnośc do padania dlatego teraz w 7900GTX stosuje sie infeony(czy jakoś tam) a samsung które przy niższych taktak daja sobie rady wprowadzono w 7900GTO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym brał 7900GTO ponieważ:

1. PCB jak w 7900GTX, czyli odpowiednie, a nie tak jak w 7950GT rodem z 6600

2. Wydajne, a zarazem ciche chłodzenie

3. Na stracie wydajność troszkę niższa niż w 7900GTX

4. Potencjał oc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym brał 7900GTO ponieważ:

1. PCB jak w 7900GTX, czyli odpowiednie, a nie tak jak w 7950GT rodem z 6600

2. Wydajne, a zarazem ciche chłodzenie

3. Na stracie wydajność troszkę niższa niż w 7900GTX

4. Potencjał oc

7950GT ma PCB jak 6600 :lol:

Albo jestes slepy, albo nigdy nie widziales 6600.

PCB ma takie same jak seria 7900GS/GT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi