Fredek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Widze, ze masz powazne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, a to chyba bardzo zle. Na samym poczatku zaznaczylem, ze wykonanie plyty jest zalosne, a ty mi tu zaczales chrzanic o jakies wydajnosci plyty i OC(duma urazona, bo ty ja akurat kupiles?? laugh.gif ), czyli o czyms o czym ja sie nie wypowiadalem. Czyli po prostu probujesz komus wcisnac jakies kity o super narzedziu do OC jakim jest asrock. Nastepny maniak, ktory chce calemu swiatu przekazac, ze asrock to najlepsza plyta mur.gif laugh.gif Mozna dostac spazmow...ze smiechu. Ciesz sie ta swoja okrojona budzetowa i nie zawracaj glowy, bo sie osmieszasz. ps. ty masz za to sr**e do powiedzenia, bo twoje opinie sa strasznie subiektywne, wrecz chore typu: "Ja mam asrocka to wszyscy ta plyte musza miec, a biada jak ktos bedzie mial lepsza" laugh.gif Taka typowa zwisc i wychwalanie tylko swojego sprzetu, ktory notabene jest jaki jest za taka cene. Niech reke podniesie ten, kto kupi asrocka zachecony opiniami fredka. ps2. Jak juz ktos wspominal, nie ma kasy niech bierze asraczke(ale widze, ze juz lepiej DFI z grafa), ma kase niech bierze cos solidnej firmy nie okrojone nawet z glupich backplate'ów laugh.gif . Do czego to juz dochodzi to szkoda gadac. To jest jednak cenna cecha, aby umiec skrytykowac swoj sprzet i do tego doradzic komus cos innego, jakiej ty nie posiadasz i posiadac nie bedziesz. Do czego ty w ogole zmierzasz?? Chcesz, zebym polecial to sklepu kupic asrocka, a DFI sprzedal?? Chyba bym wyszedl na lolka konkretnego, bo kto zmienia sprzet na duzo gorszy ze wzgledow innych niz finansowych?? Zreszta po co ja sie z toba kloce, rozumiem konfrontacje ECS'a z Asrockiem(jakosc ta sama), ale Asrock, a DFI czy EPOX to juz nie ma sensu. Wychodzi na to że jestes jakims analfabetą :mur: Nie pisałem nic w stylu niema lepszej płyty do kręcenia od Asrocka!! tylko zauważ że DFI kosztuje 380zł a Asrock 200zł, i nie pisz postów w stylu że jak ja kupiłem to musza mięc wszyscy bo to prywmitywne do granic niemożiwości, poprostu ta płyta jest na tyle sławna i sprawdzona na tym forum że nikomu jej przedstawiac nie trzeba było a jak masz na mobo bagatela 400zł to droga wolna kupuj DFI lub Epoxa, tylko problem w tym że nie wszyscy mogą sobie pozwolić na to mobo i weź sie tak nie bulwersuj bo widac że już nie po twojej myśli to już naskakujesz na każdego n/c <_< Pozdro i twój tok myślenia jest naprawde owocny :lol: :lol: p.s wiesz co było smieszne?? Asrock jest gorszy od Epoxa bo niema diód..... żałosne :mur: Edytowane 11 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Przyznaje racje Fredkowi aczkolwiek DFI Infinity rs482 kosztuje 250zl i ma mozliwosci OC na poziomie drozszego Lan Party. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Potwierdzam opinie o msi.Plyty sa dobrze wykonane,maja sporo nie zawsze potrzebnych dodatkow,ale nie zadko podniesienie taktowania proca o pare mhz ponad def powoduje ze plyta nie wstaje.Mialem kt266pro-ru i jakas na via kt400 na ktorej po odlaczeniu kabli od kompa przy kreconym sprzecie trzeba bylo resetowac cmos :D Jesli chodzi o asusa to nie obsluguje poprawnie niektorych ramek-np.gskil hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Już pisałem gdzieś za jak ktoś się nasadzi na ASRocka to strzał ostrzegawczy w potylicę poślę.. :D mój kochany ASRoczek juz działa bezbłędnie 5 latek i ciągle mu mało :) ha, i nawet na takim czipsecie KT266A podkręciłem o prawie 200Mhz mojego Duronka :D a to wielki wyczyn. Co do Duala939 VSTA to kupiłem ją i czeka na procka. Za 2 tyg. składam. Płyta jest kapitalna. Żadnych zastrzeżeń - nakleili nawet nalepkę na slot pod AM2. :) Tacy ludzie (ludzie?) jak użytkownik luki2 tylko fałszują rzeczywistość. Mało wtajemniczony gostek przeczyta jego wyczerpującą wypowiedź i od jednego debilnego postu wyrobi sobie zdanie na temat marki ASRock. Na każdym forum muszę takich delikwentów "prostować" bo sami nie potrafią... eech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Nie karmcie trolla jakim jest luki, poprostu nic nie wie o tej płycie i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 :dontfeedtrolls: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...