Skocz do zawartości
samhain

Nowe Zabezpieczenie Blokow Realitynet

Rekomendowane odpowiedzi

Wielkie dzięki chłopaki za uznanie :gitarzysta2:

WOW! Jestem pod wrazeniem :rolleyes: Pochwal sie jak to zrobiles :-P

Nic trudnego, papier ścierny, farby i jazda. Trzeba tylko trochę nad tym posiedzieć, żeby jakoś wyglądało.

wykonanie i estetyka powalają ,poprosiem o fotke całości

super !!

Sęk w tym, że w tej chwili nie bardzo jest co pokazywać. Mam właśnie kilka dni wolnego, więc kończę składać układ przy którym dłubię już od dłuuugiego czasu. Jak tylko skończę postaram się wrzucić temat do galerii.

bardzo dobra robota. zostajesz nadwornym tunerem bloczkow RN i planujesz jakas serie na sprzedaz?:)

Heh, nic mi o tym nie wiadomo. Zwłaszcza, że standardowo Frosty są świetnie wykonane i ciężko tu coś poprawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie to pewnie tylko kupie farbe, a zaczne sie bawić w malowanie i polerowanie jak kupie rezik Swifa i bloczek na GPU, a w między czasie jeszcze mam do skończenia okno.

Więc efekty pokaże "wkrótce" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze

Tak te twoje bloki ogladam Samhain i sie mi zaczynaja podobac.

Chcialbym tylko (link) wiedziec jak sie ma wydajnosc tego na CPU F3D ? w porownaniu do Prisona Pro V2 (czy 3?).

Prison wymiata ale jest czarny bez plexi i nie podoba mi sie to. Poza tym wolal bym miec wszystkie bloki jednakowe, a przynajmniej na NB i CPU i moze jak masz to na GPU gf7600GS.

Jesli sa tylko lekko mniej wydajne (albo nie) to bym wzial komplet niklowany z plexi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi