Bartolomius Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Wielkie dzięki chłopaki za uznanie :gitarzysta2: WOW! Jestem pod wrazeniem :rolleyes: Pochwal sie jak to zrobiles :-PNic trudnego, papier ścierny, farby i jazda. Trzeba tylko trochę nad tym posiedzieć, żeby jakoś wyglądało. wykonanie i estetyka powalają ,poprosiem o fotke całości super !! Sęk w tym, że w tej chwili nie bardzo jest co pokazywać. Mam właśnie kilka dni wolnego, więc kończę składać układ przy którym dłubię już od dłuuugiego czasu. Jak tylko skończę postaram się wrzucić temat do galerii. bardzo dobra robota. zostajesz nadwornym tunerem bloczkow RN i planujesz jakas serie na sprzedaz?:)Heh, nic mi o tym nie wiadomo. Zwłaszcza, że standardowo Frosty są świetnie wykonane i ciężko tu coś poprawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Jaką farbą malowałeś, tylko dokładne dane poprosze :) (producent odcień etc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Lakier to stary dobry Motip, a co do odcieni to ciężko powiedzieć, ostatecznie jest chyba numer 116 (FSO Polonez, sea blue metallic). Ale głowy nie dam, przewaliłem sporo kolorów. Na podkładzie jest czarny mat tego samego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Thx, nie będziesz miał mi za złe jak ściągne sobie twój pomysł :?: ;) Ale na Prisona Extreme i Channela V3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Skąd, pochwal się rezultatem ;) Edytowane 24 Marca 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Narazie to pewnie tylko kupie farbe, a zaczne sie bawić w malowanie i polerowanie jak kupie rezik Swifa i bloczek na GPU, a w między czasie jeszcze mam do skończenia okno. Więc efekty pokaże "wkrótce" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Jeżeli ktoś lubi czarny mat: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Niebieski metalic był IMHO sporo lepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Niebieski metalic był IMHO sporo lepszy :DTo jest podkład, bloki są granatowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mi to x2l przypomina ;] Barto fajna sygnaturka ;;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Niklowanie - cena , 15 zł Jaka jest cena przy większej ilości bloków samhain ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Niklowanie - cena , 15 zł Jaka jest cena przy większej ilości bloków samhain ? przy 50 sztukach mozna pomyslec o 12pln za sztuke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Sam, da się poniklować heatpipe? Chodzi mi o to, czy pacjent przeżyje zabieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Skoro choćby TR nikluje HP to powinny przetrwać bez problemów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 tylko, ze oni to nikluja (chyba) przed wpuszczeniem gazu/proszku pozniej jest to lutowane, wiec marnie widze... a 50litrow kapieli kwasowej nie bede ryzykowal :( sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 cze Tak te twoje bloki ogladam Samhain i sie mi zaczynaja podobac. Chcialbym tylko (link) wiedziec jak sie ma wydajnosc tego na CPU F3D ? w porownaniu do Prisona Pro V2 (czy 3?). Prison wymiata ale jest czarny bez plexi i nie podoba mi sie to. Poza tym wolal bym miec wszystkie bloki jednakowe, a przynajmniej na NB i CPU i moze jak masz to na GPU gf7600GS. Jesli sa tylko lekko mniej wydajne (albo nie) to bym wzial komplet niklowany z plexi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 naum sie gugli używać lub zaprzestań spamować/odkopywać http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...