inos Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nie wiem dlaczego nie mogę dodać mojego wyniku punktowego w jakimkolwiek 3dmarku do orba.Po kliknięciu na Online Result Browser otwiera mi sie strona ale pusta i nawet po kilku minutach nic sie nie dzieje.Mam załozone konto i przez zmianą kompa mogłem spokojnie dodać mój wynik.Usunołem wszystkie poprzednie wyniki z orba ale to tez nic nie dało.Co mam zrobic żebym mógł dodać mój wynik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Przez jaka przegladarke wchodzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Używam firefoxa ale po kliknięciu na Online Result Browser otwiera mi sie okno w internet exploerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Używam firefoxa ale po kliknięciu na Online Result Browser otwiera mi sie okno w internet exploerzeBo domyślną przeglądarkę masz ustawioną na IE. Zmień to na Firefoxa. W FF: Narzędzia/Opcje/Ogólne/Sprawdź teraz (czy FF jest domyślną przeglądarką. Jezeli nie to daj ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 btw: zeby dodawac wyniki trzeba wykupic platna wersje smarka? czy moze jest jakis legalny, bezplatny sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Dodawac mozesz na freeware. :| Tak trudno zainstalowac, odpalic i sprawdzic? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 no wlasnie na freeware mi nie wchodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...