samsung70 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a no to ze ze dysku SATA przecie nie podepne do starej MOBO :P:P:P i o co kaman z tym kablem rj45 bo za bardzo w temacie to nir jestem :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jezu a taki to problem kupic spbie za 40-50zl jakis uzywany dysk 10-15gb i jak sie cos skonczy sciagac to przeslac to do 2 kompa?? Do tego wlasnie byl by ci potrzebny ten kabel RJ45 - jest to kabel do laczenia kompow ze soba za pomoca kart sieciowych, zwany potocznie skretka. Swoja droga dal bys se siana, widac dokladnie ze jestes zupelnie nie kumaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jak masz jakis problem to sam se daj siana,a nie kozaczysz żerując na niewiedzy innych :mur: :mad: :mur: od tego jest forum wiec sie pytam :mur: a ty mi tu jakies podteksty puszczasz i nie kumaty to moze jestes ty, ja sie nigdy w to nei bawilem to nie wiem o co kaman :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jak sie w cos nigdy nie bawiles i wiesz, ze Twoj poziom wiedzy jest zerowy to moze nie zaprzeczaj kazdemu podanemu przez nas rozwiazaniu? - to raz. A dwa to moze poczytaj troche, a nie zadajesz pytania na ktore na forum odpowiadalismy pol miliona razy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ja nie moge, staram sie mu grzecznie wytlumaczyc o co biega, mowie mu ze najlepiej by bylo jak by dal se spokoj bo nie bardzo wie o co chodzi. A ten ci strzela gatke ze zeruje na czyjejs nieiedzy. Sam tez grzecznie wysluciach!e rad innych, i jezeli poziom mojej wiedzy jest na zbyt niskim poziomie to albo staram sie czegos nauczyc, alebo jak mi sie nie chce, to daje sobie z tym spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 To ja się trochę podepnę. Mam Athlona xp-m 2500+. Na codzień planuję jakieś 2800Mhz, no ale na nocki i długie szkolne dni, nie potrzebuje takiego powera. Czy jest w tym procu (w końcu mobilny) zejść np do 1000 MHz Na jakieś 1,2V? No i Czy radeona 9500 opłaca się underclockować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jak jak kiedys za bardzo zundekclockowalem mojego r9550 to potem artami sypal :/ a moj procek chodzil spokojnie na 700MHz@ 1.3 :] a poza tym to czym chlodzisz takiego proca? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 xacti, nawet po ustawieniu normalnych zegarów sypał artefaktami, czy tylko jak obnizyłes taktowanie ??? YogiCK, sorki ze to tak chamsko zabrzmiało, ale kurcze chciałbym się troche wiecej o tym UC dowiedziec :) i nie spodobały mi sie te słowa Swoja droga dal bys se siana, widac dokladnie ze jestes zupelnie nie kumaty. :P:P:P:P:P: ale spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 przy Twoim kompie sie nei oplaca : lepeij jak koledzy radza zainwestuj w jakiegos p3 ( pusc go zamiast na szynie 133 na 66 ) , jakikolwiek ram , zintergowana grafa , a do tego jakis taki dysk : http://allegro.pl/4191_dyski.html?id=4191&...p;change_view=1 do tego przejsciowka 2,5''-->3,5'' stawiasz na tym p3 serwer ftp , i spokojnie sobei zasylasz wszystko , mozesz nawet pokusic sie o zdalne zarzadzanie , wiec monitor , klawa i mysz odpadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 @samsung70 nawet potem po ustawieniu normalnych taktow :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 xacti, to nie dobrze :/, mysle ze z moim radkiem nie bedzie az tak zle :wow; a iel taki kompik moze kosztowac, bo szczerze mowiąc to nigdy nie mialem kontaktu z takimi starociami :lol2: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 samsung naprawde wlacz myslenie. Allegro tez nie znasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 mam na stanie nie uzywaną karte radeon 9550 128/128 od GeCube jutro polece do takieog zioma co handluje kompami i moze się bedzie chciał zamienic za jakiegos trupa to tak zrobei i wezme sobei jakis sprzet hehe ktory wcina mało prądu :] a mogłby ktos podac info albo poradnik jak połączyc dwa kompy za pomoca tego kabal rj45 czyli tzw skrętki :] bo nigdy się w to nie bawilem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Przepraszam, ja wiem, ze jest pozno i pewnie powinienem juz spac bo sie nerwowy robie ze zmeczenia, ale dlaczego zaden mod jeszcze nie zamknal tego bardzo jak widac rozwojowego watku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 o co teraz tobei chodzi ??? odpowie mi ktos na poprzednie pytamnia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 chodzi o to, ze szukajka na forum jest bezplatna ... alllegro tez (przegladanie ofert) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...