nukersss Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Witam. Mam taki problem. Gdy chcę zgrać sobie z dysku jakieś pliki na cd komputer na początku wypalania restartuje się. Co dziwniejsze bez problemu przegrywa płytki "w locie"(z cd bezpośrednio na cd) :blink: . W innych sytuacjach pracuje stabilnie, nie ma ŻADNYCH restartów. Sprawdzany Nodem32, scandiskiem, temperatury niskie, napięcia ok, wszystko w jak najlepszym pożądku. Dodam, że nagrywarka na 100% sprawna. Podejżenie pada na windowsa. Czy słusznie? Format jest konieczny czy może to być coś innego? PS. Dodam, że konfiguracja sprzętowa inna niż w opisie... Edytowane 13 Października 2006 przez nukersss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ehhh no skoro inna to napisz jaka :) I jaki system, jakim programem wypalasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Wypalałem Nero oraz Droppix Recorder. W obu przypadkach restart. System to win XP z SP2. A sprzęt duron 850mhz, płyta niestety nie pamiętam jaka a teraz nie jestem w stanie sprawdzić(nie mój komp), zasiłka noname, nagrywara Liteon DVD- RW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 a ja podejrzewam zasilator , poniewaz podczas nagrywania cd zre sporo wiecej pradu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 A jakie stery od nForce?? Bo wlasnie kiedys slyszalem ze na nF3 sa problemy podczas wypalania plyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...