vibovit Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Niestety mimo 3 kilogramów styropianu i 3 warstw kartonu Poczcie Polskiej udało się dokonac zniszczenia górnej blachy mojej obudowy Chiefteka LBX (czarny), blacha jest powyginana a lakier poodpryskiwał :( Mam pytanie czy można takie coś wogółe "dokupic" (no chyba że ktoś ma na sprzedaż bo nie potrzebuje :D ) ?? malowanie/itp nie wchodzi w rachube nie mam na to środków ani miejsca (nie mieszkam teraz u siebie) i jestem zdruzgotany bo buda była pomodowana pod chłodzenie wodne i szkoda tyle pracy ile w to włożyłem wywalac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Niezbyt, góra jest ponitowana, więc nie można tego tak po prostu kupić jak frontów i drzwi. Lipa niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Nic nie zrobisz. Żądaj odszkodowania od Poczty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vibovit Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Niezbyt, góra jest ponitowana, w zasadzie góra jest na śruby przykręcana i można ją łatwo ściągac więc myślałem że może jakoś można to dokupic ;) pewnie będe musiał kupic nową bude :( szkoda tylko że jedyna inna jaka mi się podoba to antec p180 a to kosztuje majątek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Angela.pl jest chyba oficjalnym dystrybutorem. Antec by na pewno Ci to załatwił, Lian-Li też pewno. Natomiast Chieftec to chyba zbyt low-endowy producent żeby coś takiego załatwiać. Ale spróbować zawsze warto. Jeśli jest to odkręcane, to możliwe że da się coś załatwić. Jak Angela odmówi, spróbuj w chieftec.de czy cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja juz probowałem załatwić sobie nowy top do mojego LBX'a ale niestety jest to niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...