Caparzo Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Witam, kupilem Tego procka i Ta plyte I mam problem, wszystko zlozone z 2x512 ddr pc3200 + 6600gt(AGP) + zasilacz chiefteca 350w + dysk 80 i 20 gb I mam problem, czasami w glosnikach slychac takie rzężenie a w 3dmarku 03 wychodzi mi tylko troche ponad 5000 pktow, a na tym samym ale z celeron D 3,06 GHz mialem ponad 9000 wiec cos nie tak, i najwazniejszy problem: Nie moge wlaczyc zadnej gry, probuje NBA 07 albo cs:s i nie widze nic oprocz czarnego tła z myszka i odglosem jak najade na jakas opcje w menu w cssie a w nba widze bialo czarne plamy i slysze muzyke ale strasznie niewyraznie i przeskakuje. Everest pokazuje mi wszystko czyli dobrze zainstalowane w biosie zmienilem z pci(bo tak costam bylo), nie pci express x16 tylko samo pci bylo na AGP, ale nadal to samo. POMOCY :( WLASNIE SPRAWDZILEM I STARSZA GRA - diablo 2 - dziala prawidlowo! Nie wiem czemu ale nagle bez zmieniania niczego wlaczylo mi sie nba ale mam chyba z 1-2 fps i nie widac ludzi tylko same okragle cienie na ziemi :/ nie wiem o co chodzi. Edytowane 15 Października 2006 przez Caparzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Masz przyklejony topic o tej plycie - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212351 Swoja droga, to robiles format po zmianie plyty?? Poza tym co to za karta graficzna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caparzo Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Geforce 6600gt leadteka agp, formata zrobilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanor Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Poszukaj informacji w przyklejonym FAQ do tej płyty (Deep fifo, prawidłowa instalacja sterowników itd.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caparzo Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Problem rozwiazalem, to wszystko przez to, ze zainstalowalem sterowniki do agp z plyty, ktora byla ze sterami do plyty glownej i przez to nie dzialalo, jak je wywalilem to juz jest ok :D Dowiedzialem sie, ze podobno po zainstalowaniu tego sterownika agp trzeba wejsc na jakas strone asrocka i stamtad sciagac jakies dodatkowe sterowniki, ktore robia, ze karta chodzi wydajniej w jakiejs grze, do ktorej zostaly zrobione czy jakos tak, nie wiecie jaka to strona? bo na asrock.com cos nie moge znalesc. Edytowane 16 Października 2006 przez Caparzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Trzeba po prostu instalowac najnowsze sterowniki od chipsetu plyty glownej ze strony ULi. Istnieje jakis tam patch ktory poprawia wydajnosc na procesorach X2, ale daj on niewiele, a poza tym powoduje czasem sporo problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caparzo Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Jeszecze jedno pytanie, zauwazylem tam 2 a czasami 3 rodzaje sterownikow Windows vista, Windows xp i Windows xp 64 , czy jezeli mam procka 64 bitowego x2 to mam sciagac stery windows xp 64 czy to jest dla jakiejs specjalnie 64 bitowej wersji xp'ka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Windows 64 jest dla windowsa 64 bitowego... Ty masz zapewne 32 bitowego także używasz sterów do 32 bitów nie 64... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...