kqba Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Witam. Chciałbym kupić lapsa za ok +- 2500zł. Sprzęt będzie na raty i dla firmy (czyli Winda XP w cenie). Nie mam pojęcia co teraz jest godne uwagi. Dużo jest jakichś Acerów itp., a ja nie jestem w temacie laptopów. Może mógłby mi ktoś doradzić za czym się rozglądać, na co uważać i zwracać uwagę, żeby nie marnować czasu. Wiadomo że ceny tych samych sprzętów moga być różne w różnych sklepach. Może ktoś doradzi mi jakieś tanie sprawdzone sklepy na śląsku? Może być na PW. W grę wchodzi tylko nowy sprzęt z gwarancją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 już chociaż mogłeś mu podać gdzie ma się udać z tym pytaniem a nie cytować regulamin Co kupić? Laptopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=und...KatItemCId=3709 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...