amon ra Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 mam celka 400@500 i wszystko jest ok...ale wczoraj zauwazylem, ze napiecia w win bound hardware doc troche mi skacza...to znaczy nie przekraczaja limitow, ale przy +12 raz na jakis...czas...wykroczy poza limit na ulamek sekundy i wraca...what the fuck iz going on ? ostatnio zmienilem przejsciowke, bo mam plyte na slot1 na inna....no ale to chyba nie od tego....bo to bylo troche wczesniej... ale jedyne co ja rozni od poprzedniej to to, ze tu ustawiam napiecie zworkami...ale i tak ustawielm takie samo ( 2V ) jak standardowo by sie wlaczylo automatyczne.... aha....przelaczylem go spowrotem na 400 i dalej skacze, wiec sam juz nie wiem co jest grane... ktos ma jakies pojecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 mam celka 400@500 i wszystko jest ok...ale wczoraj zauwazylem, ze napiecia w win bound hardware doc troche mi skacza...to znaczy nie przekraczaja limitow, ale przy +12 raz na jakis...czas...wykroczy poza limit na ulamek sekundy i wraca...what the fuck iz going on ? ostatnio zmienilem przejsciowke, bo mam plyte na slot1 na inna....no ale to chyba nie od tego....bo to bylo troche wczesniej... ale jedyne co ja rozni od poprzedniej to to, ze tu ustawiam napiecie zworkami...ale i tak ustawielm takie samo ( 2V ) jak standardowo by sie wlaczylo automatyczne.... aha....przelaczylem go spowrotem na 400 i dalej skacze, wiec sam juz nie wiem co jest grane... ktos ma jakies pojecie ? Prawdopodobnie wina zasilacza.A tak poza tym wystarczyło sopjrzeć niżej zamiast zakładać nowy temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amon ra Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 juz przeczytalem....ale bylem tak zaaferowany problemem :lol: , ze wskoczylem tylko na forum i od razu rzucilem sie na nowy temat..... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 ja bym się tym zbytnio nie przejmowal, hdd i tam ma swoje stabilizatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Skoki napięcia są dużo gorsze od stabilnych odchyłek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...