Skocz do zawartości
Kml

Ile macie muzy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Uwzględniając wyłacznie to, co HDD, to 4,84 GB MP3 - 1362 utory w tym ok. 190 zespołów - wszystko pukładane :)

Videoclipów 7,88 GB -212 pliów w tym 26 zespłów.

O swojej kolekcji płyt CD-audio, winyli, kaset i to, co się nagrałło między czasie nie będę się wypowiadał, bo mam tego tyle, że nie wiem, co z tym robić :D

PS- gdzieś za szafą mi leży ORYGINALNA PŁYTA -debiutancka JUST FIVE- kto podskoczy? :twisted: :lol: A i kiedyś na rynku kupiłęm oryginalną kasetę Milano " Biedroneczki w kropeczki" i Latina Power 8) wer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS- gdzieś za szafą mi leży ORYGINALNA PŁYTA -debiutancka JUST FIVE- kto podskoczy?  :twisted:  :lol: A i kiedyś na rynku kupiłęm oryginalną kasetę Milano " Biedroneczki w kropeczki" i Latina Power  8) wer

No mi juz pala dymi :twisted: z wrazenia jak slysze just five a milano 8O to poprostu miazga d u p y !!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóz jak zalaczam

Po Polsku mówi się włączam, a co do Twojego problemu to pewnie ścieżki są złe.

115 Gb muzy wszelkiej masci : techno , trance, rave , electro , rnb , jungle , hause , hip-hop wszystkiego co mozna sobie zazyczyc .

No widzisz nie wszystko :P . Szczerze powiedziawszy ja tam NIC ciekawego dla siebie bym nie znalazł.

A ja mam 29,5 Mb razem 8 utworów i kto mi podskoczy :wink: :P . Do tego dochodzi <10 płyt z mp3 (na których panuje ogólny chaos nic znależć nie mogę) oraz jeden album na CD orginalnay (ale za to na 2CD).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

115 Gb muzy wszelkiej masci : techno , trance, rave , electro , rnb , jungle , hause , hip-hop wszystkiego co mozna sobie zazyczyc .

No widzisz nie wszystko :P . Szczerze powiedziawszy ja tam NIC ciekawego dla siebie bym nie znalazł.

A ja mam 29,5 Mb razem 8 utworów i kto mi podskoczy :wink: :P . Do tego dochodzi <10 płyt z mp3 (na których panuje ogólny chaos nic znależć nie mogę) oraz jeden album na CD orginalnay (ale za to na 2CD).

To sie niezrozumieliśmy bo ja ta muze slucham akurat i to sa klimaty w ktorych najlepiej sie czuje , nie to zebym cie dyskryminowal z powodu odmiennych preferencji muzycznych . Oprocz wymienionych gatunkow mam jeszcze w cholere rocka , metal , hardcore (electro jak i classic ) i wiele innych rodzaji .Ogolnie moge powiedziec ze mam wszystko jezeli chodzi o gatunki muzyki . Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na hdd 22GB muzy i plyt mp3 mam 72. Wiekszości nie sluchalem bo nie mam aż tyle czasu większość jest dla sportu :) ale to jest nic kumpel ma koło 250 plyt z mp3 i chyba jeszcze mniej ich slucha niż ja swoich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam jakies ~7GB w mp3 samego polskiego hh + duzo MC czemu? w przeciwieństwie do was mam jak to ktoś nazwał "muzyke nie leżącą w każdym empiku" (undergroun rulezzz :)) i troche CD wszytsko polski hh no moze jest troche oldschool wkoncu polscy producenci np. DJ dobry chłopak mieli tego troche ale wszytsko polskie produkcje! innej muzy nie mam bo innej nie sluchalem nie jestem z grona tzw. przerzótów :P. BTW. ma ktoś płytke Owal/Emcedwa mma jedne kawalem (chyba darmowy) z Fear - Mez Lejnar i jezeli chodiz o podklady to jedne z lepszych jakie slyszalem! chyba najlepsze z poza wwua (wkoncu studio schron roxxx :) ) przekaz tez dobry w tym kawałku dlatego MA MOZE KTOS PELEN ALBUM??? na legala mni nie stac... dzis <span style="color:red;">[ciach!]</span>lem ostatni hajs na jarunek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi